Club Penguin Puffle Birthday Party spillet ideer

August 30

Club Penguin Puffle Birthday Party spillet ideer


Club Penguin er et online spill rettet mot barn, hvor spillerne utforske verden med en pingvin avatar og samhandle med andre medlemmer. Hvis barnet ditt er Club Penguin fan, kan det være lurt inkorporere elementer av den virtuelle verden inn i sin bursdagsfest, og bringer liv til spillet. Ta vare på Puffles - små, fargerike pels-ball skapninger - er en av de viktigste funksjonene i dette online spillet. Gjør Puffles livne på bursdagsfest ved å spille Puffle-inspirerte spill.

puffle Toss

En puffle runde formen gjør det lett å kaste objekt. Samle minst tre puffle plysj leker. Hvis du ikke har Puffle plysj leker, til limet fargerikt garn på tennisballer ligne Puffles. Bruk et bord eller en annen rett objekt for å gjøre en kastelinje. Plasser en bøtte flere meters avstand fra linjen. Hvis du ikke er sikker på hvor langt å plassere bøtte, har barnet kaste puffles et par ganger for å være sikker på bøtta ikke er satt opp for langt borte eller for nærme. Når spillet begynner, gi barnet tre Puffles å kaste inn i bøtte. Hvis barnet gjør en kurv med noen av hans Puffles, tildele en liten premie. Fortsett å spille til alle gjester har hatt en sving. Hvis du tror å kaste Puffle i en bøtte vil være for utfordrende for barna, dele ut en pris til barn som kaster Puffle lengst.

puffle Hunt

Skjul puffle plysj leker i ulike farger (eller tennisballer med annen farget garn for hår) rundt hagen din eller utpekt rom i huset og få barna til å finne dem. Lag en premie diagram, har hver farget Puffle korrespondere med en premie. For eksempel, hvis et barn finner det grønne Puffle, ville hun bli belønnet med en plakat Club Penguin. Det kan være lurt å begrense hvert barn for å finne en eller to Puffles å gi hver en sjanse til å finne en leke og vinne en premie.

Pin Puffle

Gi den klassiske partyspill, Pin halen på esel, en Club Penguin Puffle spinn. Tegn et bilde av en iglo på et stort stykke av plakaten bord, eller skrive ut en iglo grafikken fra Internett eller fra Club Penguin nettsiden. Kontroller at iglo du tegne eller skrive ut har en dør. Tegn eller skrive ut bilder av Puffles på kartotekkort. Det bør være en Puffle kort for hver gjest. Plassere et stykke dobbeltsidig tape på baksiden av kortet. Få barna til å studere igloen plakaten, lære dem at de må prøve å pin Puffle på igloo døren. Blindfold barnet, spinne henne rundt et par ganger, og be henne om å gå til plakaten og plassere henne kort på igloo døren. Etter at hun plasserer henne kort, fjerner bindet og vise henne hvor hennes kort landet. Ta ut kortet fra plakaten og skrive barnets navn på stedet. Når alle barn har hatt en sving, tildele barn som plasseres Puffle nærmest igloo dør en premie.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com