Hvilken temperatur bør min laptop harddisk kjøre?

May 7

Hvilken temperatur bør min laptop harddisk kjøre?


Den normale temperaturen som bærbare harddisker kjøre avhenger av merkevaren, samt på hvordan den bærbare datamaskinen blir brukt. Bærbare datamaskiner som kjører store programmer eller grafikkintensive spill vil opprettholde høyere temperaturer enn de som kjører programvare som bruker færre ressurser.

Normal temperatur

Vanligvis kan du forvente en bærbar harddisk for å kjøre på 40-50 grader Celsius når den er slått på, men ikke er i bruk. Når aktivt blir brukt, de kjører på ca 70 grader Celsius.

Overvåkning

Du kan laste ned små programmer, for eksempel SpeedFan (se Ressurser), som bruker omtrent en kilobyte (KB) plass på harddisken, for å overvåke temperaturen i den bærbare harddisken. Slike programmer kan du finne ut om den bærbare datamaskinen kjører for varmt, noe som gjør det mulig å iverksette tiltak for å senke temperaturen.

senking Temperaturer

Du kan senke temperaturen på den bærbare harddisken ved å justere strømoppsett, som forteller systemet når for dvalemodus og gå inn i standby-modus etter den bærbare datamaskinen har vært inaktiv i en viss periode. Du kan også plassere en avkjølende matte under den bærbare datamaskinen. Disse mattene inneholder fans som bidrar til å holde laptop temperaturer innenfor normalområdet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com