Bursdag gave ideer for en alder av 46 mannlige

August 13

Bursdag gave ideer for en alder av 46 mannlige


Innkjøp bursdag gaver for voksne kan være utfordrende, spesielt når de blir eldre og får mange ting til sin smak på egenhånd. Noen mennesker liker å gi hint om foretrukne gaver som deres bursdag tilnærminger. Andre foretrekker å ikke tenke på den dagen i det hele tatt. Dersom 46-åringen mannen i ditt liv er motvillige til å tilby tips, kjøp gaver som legger til hans goder eller forbedre sine hobbyer.

gym medlemskap

Bursdag gave ideer for en alder av 46 mannlige


I en alder av 46, noen menn seriøst vurdere å komme i form. Et treningsstudio medlemskap kan hjelpe hoppe starte en plan for å komme i form og tone opp. En slik gave kan også forbedre hans humør, fleksibilitet og generell helsetilstand. Inkluder en konsultasjon med en personlig trener og noen økter for å hjelpe ham bli inspirert om å jobbe ut regelmessig.

reise~~POS=TRUNC

Bursdag gave ideer for en alder av 46 mannlige


Hvis mannen i ditt liv reiser mye i jobben, bør du vurdere å kjøpe noen tilbehør for å gjøre sine turer mer behagelig. En miniatyr gym sett, inkludert motstand band og et hoppetau, kan bidra til å gjøre opp for de dager da han ikke kan gjøre det til gym. En kompakt skopuss kit kan holde skoene rene og skinnende. Du kan også gi ham en uavgjort sak å holde bånd rynkefri når pakket i kofferten.

Sports Memorabilia

Bursdag gave ideer for en alder av 46 mannlige


For diehard sports fan, gi gave minner knyttet til sin favorittsport, lag eller spiller. En signert ball eller sports-kort, riktig montert og vises, kan være en smakfull, verdifull gave han og andre familiemedlemmer kan sette pris på i årene som kommer. En høy kvalitet skjerm sak eller shadowbox å vise frem en memorabilia samling gjør også en flott gave.

Spa Services

Menn liker å slappe av og føle sitt beste, spesielt på sine fødselsdager. Unn mannen i ditt liv til en massasje, hudpleie, kroppsinnpakning eller skrubb, eller personlig stell service på en profesjonell menns spa. Slike behandlinger redusere stress etter et par timer med personlig oppmerksomhet.

Virtual personlig assistent

Bursdag gave ideer for en alder av 46 mannlige


Hvis mannen i ditt liv holder en travel timeplan, og har en hard tid å fullføre tidkrevende oppgaver, ansette en virtuell personlig assistent, på midlertidig basis, for å ta vare på kjedelige oppgaver. Virtuelle personlige assistenter ta og ringe, arrangere møter og avtaler, planlegge barnevakter, gjør middagsreservasjoner, betale regninger og ta vare på noen oppgaver som kan gjennomføres via telefon eller Internett.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com