Hvordan utforme en Wand

December 6

Hvordan utforme en Wand


Hvis barnet ditt liker å late som en magisk fe, kan du oppmuntre denne sunne typen spill ved å gi ham en magisk tryllestav å bruke. Selv om du kan kjøpe en fe tryllestav fra en leketøysbutikk eller spesialitet butikk, kan du spare penger ved å lage en tryllestav selv ved hjelp av noen grunnleggende håndverket materialer. Dette gjør det mulig å lage en vakker fe tryllestav for barnet ditt, uten å bruke mye penger i prosessen.

Bruksanvisning

1 Plasser en tre plugg på et flatt underlag, og sand hele overflaten av pluggen ved hjelp av fint sandpapir. Tørk av tre dowel bruke en vaskeklut for å fjerne eventuelle sagflis.

2 Sett inn et varmt lim pinne inn i et varmt lim pistol, og plugg i varmt lim pistol for å la den varme opp i 15 minutter. Dette vil smelte den varme limstift, slik at den kan bli presset ut av den varme limpistolen spiss.

3 Klem en ert størrelse porsjon varmt lim på den ene enden av tre dowel, og trykker på en 2-tommers bred skum håndverket ball på enden av pluggen som er dekket med varmt lim. Hold ballen i stedet for 1 minutt for å la limet avkjøles og stivne.

4 Paint hele overflaten av skum håndverket ballen og treplugg bruker akrylmaling. Velg en farge av maling du foretrekker.

5 Strø glitter over den våte malingen, som dekker malingen helt. La malingen tørke i 20 minutter; rist av overflødig glitter.

6 trekke design over skum ball og treplugg bruker glitter lim, for eksempel spiraler, swirls eller prikker. Tillat glitter limet tørke i 20 minutter.

7 Paint et lag med klar akryl glasur over hele wand. Dette vil beskytte maling og glitter, samtidig som wand ser blank og skinnende. Tillat den glasur for å tørke i 30 minutter.

8 Skjær tre-fire stykker av bånd for å måle 12 inches lang, og knytte bånd rundt staven rett under skum ball for å fullføre fairy wand.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com