Svar på missekåringen spørsmål for små jenter

January 13

Svar på missekåringen spørsmål for små jenter


Barneskjønnhetskonkurranser er laget spesielt for barn under 18 år. Barnet utøver blir vanligvis bedømt på utseende, talent og likevekt gjennom hele konkurransen. Vinneren (eller vinnere) av Mostraspelet vanligvis motta en kontant eller stipend premie, i tillegg til regionale, statlige eller nasjonale tittelen. En stor del av alle barn pageant er intervjuet delen. Selv om spørsmålene er forskjellige med hver missekåringen, det er vanlige spørsmål som ofte dukker opp. Med litt prep og praksis, kan barnet ditt være forberedt og trygg for intervju tid.

Når jeg blir stor

En av de mest populære spørsmålene i et barn missekåringen er hva de vil bli når de vokser opp. Hvis barnet ditt er på den eldre siden (10-18), bør dette spørsmålet besvares på alvor med en grunn til hvorfor. For eksempel: "Når jeg blir stor, vil jeg bli lege fordi jeg er god på vitenskap og jeg liker å hjelpe folk." Hvis barnet ditt er yngre enn 10, er en mindre alvorlig svar hensiktsmessig og vil høres mer ekte. Derfor, hvis barnet ønsker å være en ballerina, som er helt greit, bare sørg for at hun kan svare på hvorfor, uansett hvor usannsynlig begrunnelsen kan være.

venner

Andre populære spørsmålene dreier seg om venner. Vanligvis vil dommeren spørre hvem barnets beste venn er eller hva barnets favoritt aktivitet er med venner. For å forberede, sørg for at barnet bare svarer med sin venns fornavn (ikke den siste, for personvernet) og kan snakke tydelig til én ting de gjør sammen. For eksempel: ". Min beste venns navn er Sus Vi liker å spille dukker fordi vi kommer til å late som vi er mødre." Hvis barnet ditt er eldre, må du forberede med riktige svar som høres realistisk, men kan ikke bli feiltolket som dårlig oppførsel eller upassende på noen måte. For eksempel: ". Mine venner og jeg liker å shoppe Vi synes det er avslappende og en god måte å belønne oss selv for å studere!"

Mat

Mat er et annet populært tema på barneskjønnhetskonkurranse scene. For å forberede, be barnet hennes favoritt mat. Noen eksempler er deres favoritt mat generelt, favoritt dessert, favoritt restaurant og favoritt etter skolen snack. Ved å spørre barnet mat spørsmålet på en rekke måter, vil det være lettere for barnet å tenke på-the-spot når du blir spurt under intervjuet del av missekåringen.

om Pageants

En av de vanskeligste spørsmålene som kan bli stilt under intervjuet delen har å gjøre med missekåringen selv. Hvis du blir spurt, kan dette spørsmålet ta svært direkte form: "Hva er din favoritt del om å gjøre konkurranser" Forbered barnet ditt ved å spørre henne om å svare på spørsmålet ærlig, men forlater penger eller premien del ut av det. Forhåpentligvis har barnet utfordringen og sosiale aspektet ved å gjøre konkurranser, ikke bare penger eller premien del. Dette svaret, når praktisert, bør fokusere på den interne glede Mostraspelet prosessen bringer til barnet ditt. For eksempel: ". Jeg liker å gjøre konkurranser fordi jeg møter så mange nye venner Vi har faktisk henge ut etter konkurranser og snakke i telefonen med jevne mellomrom."


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com