Kamuflere Army Party Ideas

July 14

Kamuflere Army Party Ideas


Army parter kan gjøre en stor innvirkning. Bygg forventning for ditt arrangement helt fra begynnelsen ved å lage dine egne invitasjoner. Skriv ut en offisielt utseende dokument for hver gjest. Levere sine offisielle oppdrag i en forretningskonvolutter med gull segl. Be gjestene til å komme i kamuflasje hvis de kan.

Camouflage Army partiet dekorasjon ideer

Heng et stykke burlap og netting langs veggene i festlokale, eller legg den over gjerdet hvis du er vert for en fest utenfor. Denne bakgrunnen vil raskt sette scenen for resten av dekorasjoner. Du kan finne materialet på et stoff butikken, hobbybutikk eller fest butikken. Pakk grønn og svart streamers gjennom nettingen, og tape flere stykker av streamere for å henge fra dørkarmen for gjester å gå gjennom. Vurdere å sette opp et telt eller en kamuflasje presenning i gården. Bruke flagg som centre og dekorasjoner i hele partiet.

Camouflage Army partiet aktiviteter

Når gjestene kommer, gi dem hver en plast hær hjelm og deretter bruke ansiktsmaling for å kamuflere deres ansikter. Bruk mørk grønn, brun og svart ansikt maling eller øyenskygge. Send gjestene gjennom en hinderløype i hagen din. Sett ut boksene, kjegler, dekk, slanger og andre objekter for dem å løpe rundt og klatre over og under. Inkluder en balanse bjelke, strukket hyssing mellom to trær for å krype under og noe å hoppe over. La dem øve flere ganger og deretter tid deres kjøre gjennom kurset.

Camouflage Army Partiet Grenade og Shooting Games

Play "Hot Grenade». Bruk en plast vann bombe grenade og spille akkurat som het potet. Har barna sitte i en sirkel og bestå granat rundt. Har musikk og så plutselig slå den av. Spilleren som holder granaten er ute. Du kan også bruke en liten vannballong for granaten hvis du spiller utenfor. Øv target skyting med vann pistoler. Sett ut en bøtte med vann for barna å fylle sine våpen. Line opp plastsoldater på et bord flere meters avstand fra dem. Se hvor mange de kan sprute ned. Host en granat lansering. Lag en pyramide med bokser på et bord. Fyll vannballonger og har barna bytter på å prøve å banke bokser av bordet.

Camouflage Army festmat Ideas

Tenk å ha en campout eller mock campout, ved å servere pølser, bakte bønner og s'mores. Dele ut drinker i plast kantiner. For kaken, kan du bake en vanlig ark kake og dekorere den med plast soldater. Bruk godteri, som tannkjøtt drops og lakris, å skissere kaken. Et annet alternativ er å bake en kake i en sirkel panne. Pynt kaken som en hjelm. Bruk tynne lakris å lage en hakestropp.

Camouflage Army partiet favorisere ideer

Pakk små brune papirposer med elementer som gløden pinner, små fallskjerm soldater, små infanterisoldater, kamuflasje tatoveringer, dog tags og trail mix. Tenk innpakning dem i et tema bandanna. Det kan være en kamuflasje bandanna, eller en rød, hvit og blå.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com