Slik tilpasser en 1951 Ford Pickup

June 8

Slik tilpasser en 1951 Ford Pickup


Tilpasse en 1951 Ford lastebil er et møysommelig arbeid som gjør det mulig å være designer. Det ferdige produktet vil være en refleksjon av deg og dine idealer. Som enhver prosjektet, for å tilpasse en fett fendered Ford trenger du en solid plan.

Bruksanvisning

1 Start en tilpasning tidsskrift som omfatter modifikasjoner du liker, deler som trengs og automotive ressurser til å hjelpe i løpet av prosjektet. Deler til en 1951 Ford pickup er vanskelig å komme med, så vær klar over markedet deler og tilbehør som vil fungere i stedet for originalene. Ta med en detaljert økonomisk plan og en idé om prosjektet utfallet.

2 Bli med klassiske lastebil klubber. Klassiske lastebil klubbens medlemmer kan hjelpe med lokalisering av deler, samt gi deg verdifull informasjon og meninger under bygge. Mange klassiske lastebilentusiaster har bygget eller deltatt i tilpassede restaureringer i det siste. Ved hjelp av medlemmer av disse gruppene som en samtalepartner er en ideell måte å finne ut hva som vil og ikke vil fungere i løpet av prosjektet.

3 Inspiser lastebil og finne reservedeler. En 1951 Ford pickup har sannsynligvis et par manglende eller skadde deler. Fra 1948 til 1952 Ford produserte den første "F-serien" biler; annet enn mekaniske oppgraderinger og små designendringer, lastebiler i løpet av disse fem årene er like nok til å berge deler fra. F1, F2 og F3 var de mest populære gjør solgt hvert år. De store forskjellene mellom dem er fendere og lastebil seng. Skjermene på F2 og F3 er bredere enn de på F1. I tillegg sengen på F1 var 6 1/2-fot lang, mens F2 og F3 ble solgt med en 8-fots lang seng.

4 Tilpass de delene du enkelt kan endre. Maling, interiør, elektronikk systemer og dekk og felger er de vanligste tilpasningene for 1951 Ford lastebil serien. Husk at disse lastebilene er gamle og alternativer som servostyring, air bag suspensjon og motorvei kjørefarten ikke var faktorer når disse bilene ble produsert.

5 Vurder å oppgradere sikkerhetsegenskaper og komfortsystemer. Legge setebelter til en 1951 Ford lastebil bør være på toppen av dine prioriteringer. 1951 Ford pickup ble produsert med en full metal dash som kan være svært uforsonlig i en ulykke. Skift ut trommelbremsesystemet med skivebremser gjennom et kit. Disse pakkene kan kjøpes gjennom Summit, JEG og auto deler forhandlere. Du kan ikke kjøpe nye bremse sko for disse truckene; det eneste alternativet for å holde systemet opprinnelige er å ha bremseskoene relined. Vurdere å legge en varme og luft system til lastebil for bedre komfort. Inspiser "See-Clear" pedal-drevne vindusspyler for feil og gjenopprette dette alternativet hvis du kan.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com