Grocery Store Liste over glutenfri mat

May 30

Grocery Store Liste over glutenfri mat


Etter en glutenfri diett kan gjøre dagligvarehandel shopping en utfordring. Få fart på innkjøp av mat ved å bo borte fra midtganger som inneholder gluten fylte produkter som frosne måltider og bakevarer. Forbereder en handleliste på forhånd kan spare deg for mye tid og holde deg fra å kjøpe mat som ikke er en del av en glutenfri diett.

Fresh Foods

Etter en glutenfri diett betyr ikke at du må gi opp smak. Velg fra et bredt utvalg av i sesongen grønnsaker for optimal ernæringsmessige fordeler. En blanding av friske grønnsaker gir farge til noen middag plate. Spinat, brokkoli, squash, erter og friske grønne bønner er bare noen av alternativene. Frukt er også glutenfrie og har mange ernæringsmessige fordeler. Prøv forskjellige typer frisk frukt å se hvilke du liker best.

Korn og stivelse

Ifølge Glutenfri Diet.org, kan folk på en glutenfri diett spise visse typer korn. Noen vanlige korn og stivelse tillatt på en glutenfri diett inkluderer poteter, ris, mais, tapioka, bønner, quinoa, soya, arrowroot, bokhvete og mel som stammer fra ulike nøtter. Sjekk korn midtgangen for glutenfrie varme frokostblandinger som Cream of Rice og Cream of Wheat. Glutenfritt brød, kjeks og kaker er tilgjengelig i mange dagligvarebutikker. Kjøpe glutenfritt brød er et praktisk alternativ til å lage dine egne fra bunnen av, noe som kan være en tidkrevende prosess. Større dagligvarebutikker har ofte en egen avdeling som kun inneholder glutenfrie varer, noe som kan gjøre shopping raskt og enkelt.

Meieri / Kjøtt

Velg glutenfrie produkter fra Tine tilfelle i din dagligvarebutikk. Melk, ost, cottage cheese, yoghurt og fløte er alle glutenfrie produkter. Men mange mennesker på en glutenfri diett er også laktose intolerant. Soyamelk, rismelk og mandelmelk er gode alternativer. Frisk kutt av magert kjøtt, kylling og fisk er også tillatt en glutenfri diett. Unngå å kjøpe bearbeidet kjøtt eller pølse, siden de ofte inneholder gluten. Unngå ready-to-eat måltider fordi de også ofte inneholder gluten.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com