Ideer for Fast & Easy Science Fair Projects

February 3

Ideer for Fast & Easy Science Fair Projects


Science prosjekter er nyttige måter for barn å lære om en rekke fag innen vitenskap. Selv om vitenskap fair prosjekter kan ta litt tid å lage, det er en rekke prosjekter som er tilgjengelige som er enkle og kan gjøres dagen eller natten før en science fair.

Egg-Bottle Prosjekt

Se hvordan oppvarming og kjøling påvirker lufttrykket gjennom et eksperiment ved hjelp av et egg, en glassflaske med en hals 2 til 4 inches lang og kamper. Hard koke egg og la den avkjøles i fem minutter, så skrelle skallet under rennende kaldt vann. Spør en voksen for eksempel en lærer eller forelder til å streike fire kampene, så har dem kaste opplyste kampene inn i flasken. Umiddelbart plassere egg på toppen av flasken for å låse inn røyk og se på som luften i endringer flaske temperatur; når den kjøles egget vil suges inn i halsen på flasken og ender opp inne i flasken.

Make A Volcano

En populær idé er å lage en vulkan ut av noen modellering leire og iscenesette en småskala vulkanutbrudd. Mold hurtigtørkende leire i en kjegle, deretter skåret ut et hull som begynner på spissen som går ned halvveis inn i sentrum av vulkanen din. Fyll hullet halvveis med noen bakepulver, hell i litt eddik og se natron og eddik blandingen utbrot fra vulkanen din. Dette er et enkelt prosjekt som ikke bare lærer om vulkaner, men kjemiske reaksjoner også.

fôring Blomster

For en ganske prosjekt som viser hvordan blomster lever av vann ta noen hvite blomster og plassere dem i en vase fylt med vann. Drop fem dråper konditorfarge etter eget valg i blomstens vann og rør det inn med stammen av blomsten eller ved lett risting vasen. Innen seks til åtte timer vil du se fargen på vannet begynner å vises i blomst er stammen og på sine kronblader som det kurs gjennom blomsten. Har noen blomster i forskjellige farger, eller du kan eksperimentere med vanntemperatur for å se om blomstene bløt i varmt eller kaldt vann raskere.

Tetthet Med olje og vann

Å lære en enkel leksjon om tetthet og kjemisk binding prøve et prosjekt som involverer olje og vann. Hell to kopper vann og en kopp av olje inn i en klar flaske og lukke opp flasken. For å gjøre forsøket mer estetisk tiltalende du kan legge konditorfarge til vannet først. Rist flasken kraftig, og deretter sette den ned og se på som de to væskene raskt skille på grunn av deres forskjellige tettheter.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com