Hvordan å male og fornye en peis

November 30

Hvordan å male og fornye en peis


Paint er en flott måte å fornye en peis. Enten peisen er laget av murstein, stein eller tre, kan du male det. De fleste stein eller murte peiser har blitt utdatert som huseiere ser for lettere og lysere alternativer for sine hjem. Paint er en enkel måte å oppdatere en peis for en billig og vakkert utseende. Men å male en peis kan ta litt tid og krefter.

Bruksanvisning

1 Rengjør peisen. Peiser er skitne. Bruk en fuktig klut til å tørke bort smuss og sot fra peisen. Hvis peisen er murstein, må du kanskje ta litt ekstra tid å komme inn i sporene for å rengjøre den.

2 Dekk peisen med oljebasert grunning. Bruk en pensel til å komme inn i små områder hvis du male en stein eller murstein peis. Bruk av oljebasert primer i stedet for lateks primer. Oljebasert grunning vil blokkere sta sot flekker og skitt fra å vise gjennom maling jobb. La oljen basert primer god tid til å tørke.

3 Maling peisen med latex maling. Bruk en høy lur maling valse å komme inn i sporene av stein eller tegl. En pensel bør også brukes til å komme inn i hjørner eller sprekker. Tre peiser bør male lett, men murstein eller stein kanskje trenger flere strøk av latex maling fordi de er et porøst materiale. La malingen tørke ved berøring mellom hvert strøk.

4. Vurder å male mantel en annen farge eller flekker veden til kontrast malingen. Maleri eller flekker mantel av peisen en annen farge vil gjøre mantel skiller seg ut.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com