Morsomme ting du kan gjøre med venner på bursdagen din

August 31

Morsomme ting du kan gjøre med venner på bursdagen din

Morsomme ting du kan gjøre med venner på bursdagen din

Tilbringe bursdagen din med vennene dine vil være en minneverdig opplevelse. Planlegg morsomme aktiviteter å holde vennene dine underholdt mens feirer dagen av fødselen. Del bursdagen din med alle, eller bare noen få venner. Uansett vil du tilbringe tid feire med viktige personer i livet ditt.

Spill Bowling Spill

Gå til en bowlinghall med dine venner for å feire bursdagen din. Du kan velge å leie et kjørefelt eller betale individuelt per kamp spilles. Sjekk også om kosmisk bowling er tilgjengelig på bursdagen din. Bowl-O-Rama sier at kosmisk bowling er glow-in-the-dark bowling med en danseklubb atmosfære som rocker midten med en state-of-the-art lydanlegg. Venner vil være glade for å bolle mens du lytter til favorittsangene sine. Lag lagene å legge litt vennlig konkurranse til spillene.

Ha en piknik

Ifølge HelpGuide, uansett hvor mye tid du bruker til å forbedre din mentale og emosjonelle helse, vil du fortsatt trenger selskap av andre til å føle og være din beste. Føler de beste på bursdagen din ved å omgi deg med venner mens de deler et måltid. Inviter venner til en potluck piknik på bursdagen din. La hver venn frivillig til å bringe en matvare for å dele på piknik. Velg en park der du kan spille spill eller ta en tur etter å ha spist. Hvis det er dårlig vær på bursdagen din, ta med piknik innendørs til ditt hjem. Du kan fortsatt sitte på et teppe på gulvet og spise mat alle er brakt.

Gå for en fancy middag

Velg en fancy restaurant, og få venner kjole for anledningen. Foreta en reservasjon, slik at du kan garantere et bord på din restaurant valgfrihet, eller velge å bestille et privat rom for deg og dine venner til å feire. Når du bestiller et privat festlokale, invitere så mange venner at din restaurant valg krever for den type middag spisesteder du foretrekker. Har forretter og drikke bare hvis du ikke ønsker å tjene en fullverdig måltid for gjester.

Sing Karaoke

Gå til en karaokebar eller bruke en karaokemaskin hjemme med dine venner på bursdagen din. Dine venner vil nyte synge sine favorittsanger på karaoke maskin. Alle vil ta svinger synge individuelt og i grupper. Dette vil gi vennene dine en perfekt mulighet til å synge gratulerer med dagen sang til deg.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com