Hvordan kan jeg få en persons Cell Phone Number?

April 20

Hvordan kan jeg få en persons Cell Phone Number?


Dessverre er det ingen sentrale mobiltelefon katalogen der du lett kan slå opp noens mobiltelefonnummer. Du kan imidlertid ta skritt for å finne et mobiltelefonnummer, for eksempel å gjøre et omvendt søk navn i en søkemotor. Dette krever litt tålmodighet og undersøkende arbeid fra din side, men det er mulig å finne et mobiltelefonnummer i din forskning.

Bruksanvisning

Ask the person. 1 Be personen. Noen ganger er den enkleste måten å få informasjon er å bare be om det. Hvis du ønsker noens mobiltelefonnummer, og du har en måte å kontakte dem (på jobb, gjennom en e-postadresse eller kanskje et annet telefonnummer), spør personen for hans tall. Eller spør en felles venn for denne personens mobiltelefonnummer.

Conduct a reverse name search. 2 Gjennomføre en omvendt navnesøk. Ved å gjennomføre en online omvendt navnesøk, kan du noen ganger finne informasjon (for eksempel en mobiltelefon) knyttet til dette navnet. For eksempel, gå til Google.com (en av de mer omfattende, gratis offentlige søkemotorer), skriv inn navnet på personen (og annen informasjon, for eksempel en by hvis kjent, i formatet "Sally Smith bynavn"), og trykk på "Google Søk" -knappen. Google søker etter alle forekomster av det navnet (og by) i online nettsteder og dokumenter og viser resultatene som linker (som du deretter gjennomgå for en mulig mobiltelefonnummer). For eksempel, hvis en av disse lenkene er til Sally Smith blogg, klikk på linken og se gjennom blogginnhold for å se om Sally Smith postet hennes mobiltelefonnummer. Du kan også skrive Sally Smith gjennom annen kontaktinformasjon finnes på en link (for eksempel en e-postadresse) og be om hennes mobiltelefonnummer.

Search social networking sites. 3 søkenettsamfunn. Noen ganger folk legge sin celle telefonnumre på nettsteder som MySpace eller Facebook. Hvis du vil kjøre et søk i flere nettsamfunn, gå til Spokeo.com, trykk på "Name" -kategorien, skriv personens navn, og trykk "Søk" -knappen. Spokeo lister kamper for det navnet som koblinger i venstre kolonne; Velg en link og vurdere resultatene (hvilken liste som navn, adresse, bilder og profiler i høyre kolonne). Klikk på en lenke for den personen (for eksempel hvis du kjenner personen i et bilde, klikker du på denne linken, som kan være til et nettsted som en nettside, og søke videre etter et mobiltelefonnummer). Spokeo avgifter en liten avgift for dette søket.

Hire a private investigator. 4 Ansette en privat etterforsker. Hvis du har problemer med å finne et mobiltelefonnummer for noen, bør du vurdere å holde en privat etterforsker. Mange etterforskere har tilgang til databaser ikke er tilgjengelige for allmennheten, blant andre ressurser, der de kan grave videre for et mobiltelefonnummer. For å finne en kvalifisert etterforsker, ta kontakt med statens profesjonell privat etterforsker forening.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com