Wedding Studio Posering tips

August 31

Wedding Studio Posering tips

Wedding Studio Posering tips

Fange bryllup øyeblikk for et par er et stort ansvar. Studiofotografer hjelpe nygifte par bevare deres bryllup minner for alltid, gi dem den beste utsikten over deres bryllupsdag. Når det gjelder tid til å fotografere paret, gjør du det ved å stille dem på en måte som ser naturlig og raffinert uten å gjøre det virke som om de fryser før et kamera.

Classic Wedding Poses

Dersom bruden og brudgommen har besluttet å ha sine bilder tatt i et studio, er det flere klassiske positurer som brukes ofte fordi de fungerer godt. Spør bruden å sitte ned og la kanten av hennes fulle brudekjole å omringe henne gir et slående portrett. I tillegg fanger en tilbake visning av bruden, særlig hvis kjolen har en lang tog, blir ofte brukt. Selvfølgelig, det er flere alternativer tilgjengelige når poserer brudeparet sammen. Fotografere dem sakte dans, holder hverandre, sitter sammen og be brudgommen å holde bruden mens hun holder henne bouquet. Et nærbilde av gifteringer som par holder hender er også rørende.

Innlemme deres personligheter

I et studio, har du tilgang til utallige bakgrunner og rekvisitter for å hjelpe de nygifte virkelig vise frem sine personligheter. Enten de er sære, morsom eller frie sjeler, det er positurer for å markere sine karakterer. Hopping, dans og bærer bruden over terskelen er noen alternativer tilgjengelig for deg. Alternativt kan du be paret om ting som de liker og innlemme sine ideer til dine portretter. Hvis de liker kunst, for eksempel be dem om å posere som i den ikoniske maleri, "American Gothic".

Fange deres Emotion

Fang øyeblikkene av de nygifte 'delt ensomhet, for eksempel to av dem ler sammen eller en stjålet kyss. Husk at de mest rørende og minneverdige bryllupsbilder er ikke de som utstillingsvindu paret ser rett inn i kameraet. I stedet for å oppmuntre paret til å se inn i linsen for hvert bilde, fotografere dem oppfører seg naturlig, enten det er å slappe av på en benk sammen eller dele en meningsfull stund med stillhet. Nygifte par skal kose seg, og deres bilder bør gjenspeile dette.

Sørg for at alle viser sine beste Angle

For bruden og brudgommen å se sitt beste i bildene dine, lære dem å posere slik at kroppene deres er smigret. Vippe en hip forover og kvadrere skuldrene til kameraet bidrar til å kaste visuelle pounds, og snu hodet litt til å fjerne eventuelle hint av doble chins. Selv om bruden og brudgommen ikke har fysiske feil, kan disse små justeringer til deres holdning hjelpe dem sette sitt beste ansikt fremover, noe som resulterer i slående positurer.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com