Funny hyllest tale emner

September 11

Funny hyllest tale emner


En hyllest tale innebærer priste mennesker, organisasjoner eller grupper som fortjener anerkjennelse for sine tjenester. Det kan være et familiemedlem som har samlet inn penger til veldedighet eller en lokal organisasjon som har bidratt til å bedre samfunnets levemåte - tributes kan også gis i begravelser for å minnes og hedre den avdøde. Legge humor til foredrag vil virkelig hjelpe lette stemningen for mer alvorlige anledninger, og også bidra til å engasjere publikum, noe som gjør hyllest tale mer minneverdig og hyggelig.

personlige Erfaringer

En personlig morsom historie er en flott måte å engasjere og underholde publikum, spesielt hvis den inneholder noen av dem spesielt. Familiehyllester, for eksempel, kan innebære noen mengde morsomme historier om fettere, tanter, onkler, søsken og foreldre. Hvis du leverer en tale for en bedrift eller organisasjon, prøv å fortelle noen morsomme kontor historier eller snakke om noen av de funnier hendelsene når de ble startet opp.

Fortell Deres Vitser

Hvis personen er (eller var) spesielt godt kjent for sin humor da fortelle henne vitser. Ved en begravelse, kan en morsom hyllest tale virkelig lette stemningen, og fortelle noen vitser fra avdøde hjelper publikum til å huske den personen mer fondly. Punchlines og one-liners er en fin liten tillegg til en ellers tung tale, men sørg for at du fange essensen av personens levering ved å etterligne hennes handlinger og kroppsspråk.

The Body

Pass på at den komiske aspekter av din hyllest tale ikke overvelde hovedbudskapet. Husk at talen er utformet for å prise en bestemt person eller organisasjon så bruk humor bare som en dekorasjon til kroppen din hyllest tale. Liket av talen skal fremheve noen beundringsverdige egenskaper på personen eller gruppen, for eksempel deres dyktighet i ytelse, uvanlige ferdigheter og service til samfunnet eller verden. Gjør talen mer person ved å inkludere din egen beundring for den enkelte eller gruppen.

Skrive og levering tips

Gjenta navnet på personen eller organisasjonen vil hjelpe publikum husker fagets navn hvis de ikke vet det allerede. Du kan også referere til en person med fornavn hvis han er en nær venn eller slektning, men hold deg til formelle eller profesjonelle titler når det passer. Unngå klisjeer og banal følelser og tar sikte på å holde tale til en lengde som ærer emnet, men ikke bar publikum - fem minutter er en god lang tid til å engasjere og interesse publikum.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com