Søte ting å gjøre for din forelsket

September 12

Søte ting å gjøre for din forelsket


Hvis du ønsker å få din knuse oppmerksomhet du kunne gjøre noe spesielt for ham som vil vise ham hvor mye du bryr deg. En søt gest vil gå en lang vei, og kan bidra til å bringe dere nærmere hverandre og tjene ekstra brownie poeng. Hvis forelsket kan se hvordan kjærlig og imøtekommende du er, vil det gjøre forskjellen mellom deg å være like gode venner til å bli mye mer enn det.

Lag din Crush Noe

Gjør din knuse noe søtt og gjennomtenkt for å vise ham at du omsorg. Bake ham noen cookies hvis han har en søt tann eller overraske ham med hans favoritt sandwich til lunsj en dag. Eller gjøre henne en CD med alle hennes favorittsanger eller plukke henne en haug med blomster. Viktigst av alt er å vise din forelskelse du kjenner henne godt, og har tatt seg tid til å gjøre noe spesielt for henne; hun vil huske deg for det.

Hjelp Ditt Crush Out

Kanskje han har mye arbeid å komme gjennom, eller hun har en hendelse å organisere og hun sliter med å få alt ferdig. Du kan hjelpe din forelsket ut når han trenger det mest for å vise ham at du er der for ham, og du er villig til å gi en hjelpende hånd. Det vil hjelpe ham til å se deg som pålitelig og troverdig, og det gir deg også muligheten til å bruke litt ekstra tid med knuse din, slik at han får bedre kjent med deg også.

Vær oppmerksom på dine Crush

Din forelsket vil bli berørt hvis du husker alle de små detaljene om henne, og det vil vise at du er en god lytter også. Hvis hun fortalte deg hva hennes favoritt godteri var, plukke det opp for henne en dag og fortelle henne at du tenkte på henne når du så det og måtte kjøpe den. Hvis han elsker gamle krigsfilmer, leie en fra videobutikken som du vet han ikke har sett før, og foreslår at du ser det sammen. Knuse din er bundet til å tro at du er søt for å være så gjennomtenkt og imøtekommende.

Skriv et notat til din Crush

Hemmelig forelsket hvordan du føler deg ansikt til ansikt kan være skremmende; og du også ønsker ikke å prøve å flytte ting for fort. En søt måte å vise din forelsket at du er glad i ham uten å være for meg er å la et notat hvor han vil finne den. Det kan være "Bare for å si hei" eller "Ha en fin dag" eller "Lykke til med testen." Du kan skli et notat i skapet sitt eller veske eller sende ham en tekstmelding eller e-post for å bare la ham vite at du tenker på ham.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com