Hvordan bli kvitt midd på kaniner

September 19

Hvordan bli kvitt midd på kaniner


Midd som hule seg inn i kaninens pels kan forårsake intens kløe for ditt kjæledyr. Som din kanin begynner å klø, kan du merke biter av pels mangler fra sin nakke og rygg. Hvis kaninen bryter huden åpen fra alle riper, kan det bli en ekkel infeksjon. Det er viktig å begynne behandling for å drepe midd. Etter det kan du begynne en diett for å holde kaninen fra å bli infisert med midd igjen.

Bruksanvisning

1 Kjøp enten Ivermectin eller Stronghold til å behandle din kanin. Enten man er trygg å bruke på kaniner og vil effektivt drepe midd.

2 Gi kaninen Ivermectin muntlig. Sørg for å bruke riktig dosering basert på kaninens størrelse. Hvis du velger å bruke Stronghold, er alt du trenger en tube for små dyr. Skill pelsen på baksiden av din kanin nakke og gjelder innholdet i røret. Du trenger bare én dose for å bli kvitt midd, men du kan bruke dette en gang hver måned for å hindre ytterligere angrep.

3 Hold kanin ut av buret før det er grundig rengjort. Hvis du setter kaninen tilbake uten å rense buret, vil det bare bli smittet på nytt. Start med å fjerne alle elementene i buret som vannflaske, matskål og leker.

4 Bruk et par hansker og bruke en støvpanne og pensel for å fjerne alt av sengetøy i buret. Kast den ut eller brenne den for å drepe midd i den.

5 Scrub objektene fra buret og buret med et produkt som kalles Vanodine. Dette produktet vil desinfisere buret og de elementene som skal gå tilbake i den. Det er mye tryggere å bruke enn blekemiddel og er trygt for kaninen til å puste i.

6 Place nytt sengetøy i buret og returnere alle objektene. Nå er du klar til å returnere behandlet kaninen til buret. Midd vil bli borte, og at kaninen vil begynne å vokse hår igjen.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com