Hvordan splitte sedum

July 29

Hvordan splitte sedum


Sedum, også kjent som bergknapp, er en plante som produserer saftige blader og blomster i ulike farger. Anlegget er tilgjengelig i flere varianter som når en høyde på 6 til 24 inches og bredde på 12 til 24 inches. Forplante en moden sedum plante hver tredje til fjerde år ved å grave opp hele planten og roten struktur og dele roten ball inn i flere seksjoner. Sedum planter bør deles i løpet av våren for å hindre forstyrrelse av fallet blomstringen.

Bruksanvisning

1 desinfisere alle verktøy ved å vaske dem med en oppløsning av 9 deler vann og 1 del blekemiddel. La verktøyene tørke før bruk. Dette vil hindre spredning av sykdommer som er gjennomført på verktøy.

2 Grav opp sedum anlegg, og husk å ta hele roten-ball struktur. Plassere anlegget i et skyggefullt sted for å hindre solen tørker den mens du skille anlegget.

3 Inspiser root-ball for å se hvilke områder som lett kan deles inn i nye plantedeler. trekke eller kutte røttene fra hverandre for å dele planten forsiktig. Hver seksjon skal ha en rot struktur som inkluderer to vekst øyne og fiber mater røtter.

4 Klargjør den nye planting stedet ved å blande organisk kompost i jorden for å øke jord næringsverdi og fuktighet oppbevaring.

5 plante den delte sedum ved å grave et hull som er litt bredere enn den nye root-ball. Plante delt anlegget på samme dybde det var i forrige plassering.

6 Skjær stilkene til halvparten av lengden å stimulere planten til Bank og tykne.

7 Vann sedum umiddelbart etter planting for å stimulere rotvekst. Fortsett å vanne planten for å holde på fuktigheten i jorda i to til tre uker.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com