Instruksjoner om Donning en redningsvest

February 1

Instruksjoner om Donning en redningsvest


Redningsvester er en integrert del av vannsport sikkerhet. US Coast Guard krever rekreasjon båtfolk til å ha en PFD - redningsvest - for hver person om bord, og barn under 13 år må ha på sine PFDs hele tiden når du er på båten. Av de fem typer PFD, type I, II og III er hva folk flest tenker på som en redningsvest. Disse PFDs faktisk ser ut, og er satt på, som en vanlig jakke. Den eneste forskjellen er at de har stropper som må være forsvarlig festet. Type IV PFDs er elementer som er kastet til noen til å flyte på under en redningsaksjon, som livbøyer. Type V PFDs er for begrenset bruk enheter med begrenset oppdrift, som spesialiserte arbeids vester.

Bruksanvisning

1 Kjøp riktig jakke. Type I jakker er for offshorevirksomhet. De er de mest spenstig og vil slå de fleste wearers møte opp hvis de blir bevisstløs. Type II jakker er for kystnære aktiviteter i rolig vann. Noen av dem vil holde en bevisstløs person ansikt opp i vannet. Type III jakker er også kalt flytehjelpemidler. De er minst spenstig og vanligvis vil ikke holde deg møte opp hvis du blir bevisstløs. De er for kystnære aktiviteter med muligheten for raske redder. Type V jakker er spesielt bruk arbeids vester og hybrid jakker. De er minst spenstig av jakke-type PFDs, og vanligvis vil ikke holde deg møte opp. Oppblåsbare redningsvester er kategorisert som type III eller type V.

2 Sett jakke på. De fleste PFDs er satt på som en vanlig jakke eller vest. Slip armene gjennom ermhull, med jakken åpning i front. Noen redningsvester gli over hodet, med to tykke pads i front og en tykk pad som ser ut som en smal pute som går bak hodet.

3 Fest jakke. De fleste redningsvester vil ha minst én, og kanskje så mange som tre, stropper som går rundt overkroppen. Ikke la stroppene vri som du passerer dem rundt overkroppen og klippet spennene sammen. Hvis jakken har en front glidelås i stedet for stropper, bare zip den opp.

4 Sjekk pass. Stroppene bør være tettsittende, men ikke stramt nok til å være ubehagelig. Jakken skal sitte tett og skal ikke ri opp eller dekke ansiktet. Hvis jakken ikke ri opp eller dekke ansiktet ditt, er det for stor. Din hake eller ører bør ikke slippe gjennom halsåpningen når du flyter i vesten.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com