Hvordan å male om felger

December 26

Hvordan å male om felger


Felger av enhver type kan males for å se ut som ny eller malt for å koordinere med bilens farge. Aluminium, billet, legering, stål og selv krom felger kan males hvis klargjøringen er gjort riktig. Klar overflate av kanten består hovedsakelig av sliping og rengjøring slik at den gamle overflate er fjernet, og overflaten er forberedt for maling til å følge godt. Dette kan gjøres med nesten hvem som helst i løpet av få timer.

Bruksanvisning

1 Sand felgen ved hjelp av 320-sandpapir. Dette fjerner gammel maling og jevner ut overflaten av mindre riper og bulker. Sørg for å sand i sprekkene og hjørner samt topp og begge sider av alle stolper eller eiker på felgene.

2 Re-sand hele felgen ved hjelp av 600-sandpapir og vann. Dette jevner riper satt på overflaten av kanten av den 380-sandpapir. Dypp sandpapir i en bøtte med vann for å holde papiret og felgen søkkvåt mens sliping. Dette hindrer oppbygging av riper inn i felgen.

3 Sand felgen en siste gang ved hjelp av 800-sandpapir og vann. Bruke de samme teknikkene som med den 600-grit papir. Sand inntil felgen er kjedelig og helt glatt. Den 800-sandpapir forbereder felgen som skal males. Skyll kanten og la det tørke helt.

4 Place maskeringstape rundt kantene på felgen på dekket hvis dekkene er fremdeles montert på felg. Plasser en liten bit maskeringstape rundt tuppen av luftventilspindelen for å hindre den fra å bli malt lukket. Plasser små biter av maskeringstape rundt hver lug mutter hvis felgen er fortsatt montert på bilen.

5 Tørk av felgen med voks og fett remover med en myk bomull håndkle. Den remover fordamper raskt og trenger ikke å bli renset av. Dette fjerner fett fra fingeravtrykk eller gamle vokspartikler fra rengjøringsmidler. Dette kan føre til feil i det ferdige maling jobb.

6 Spray felgene med maling laget spesielt for felger, noe som vil gi de beste resultatene. Holder boksen 8 til 12 inches fra overflaten av randen og spray med korte, jevne tak. Dekk hele felgen i en solid tynt lag med maling og vente 20 minutter for den tørke før sprøyting neste strøk. Spray en kant på en gang. Spray totalt tre til fire strøk på hver kant. La felgene tørke i fire til fem timer etter sprøyting siste strøket.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com