Apple-ID har blitt deaktivert for sikkerhet

March 21

Apple-ID har blitt deaktivert for sikkerhet


Alle som bruker iTunes eller andre Apple-programmer og tjenester har en Apple-ID. Du kan bli overrasket en dag uventet finne en melding om at din ID har blitt deaktivert. Det er ikke behov for alarm; du bare må bekrefte din identitet og tilbakestille passordet for å få tilgang til kontoen.

Om Apple-ID-er

Apple-ID er den enkelte kontoen du bruker til å gjøre noen interaksjon med Apple online. Bruk den til å foreta kjøp på iTunes Store og Apple-forhandler, logge på iChat eller MobileMe-kontoer, kan du bruke Apple Photo Services og kontakte Apple Support. Du må oppgi Apple-ID-passordet når du får tilgang til kontoen din.

Hvorfor Apple-ID-er deaktivert

Hvis noen prøver å logge på kontoen din flere ganger med feil passord, vil Apple deaktivere kontoen din for å beskytte deg i tilfelle noen prøver å hacke inn i den. Dette kan være irriterende for deg hvis du bare har glemt passordet ditt, men det kan spare deg for tid og penger hvis noen prøver å bryte seg inn på kontoen din.

Nullstille konto

Nullstilling en deaktivert konto er enkel. Bruk Apples "iForgot" linken, https://iforgot.apple.com/cgi-bin/WebObjects/DSiForgot.woa/wa. Her kan du tilbakestille passordet ditt, selv om du har glemt det. Vær forberedt på å svare på personlige sikkerhetsspørsmål for å bekrefte identiteten din før du fullt ut kan gjenopprette tilgang til kontoen.

MobileMe oppdateringer etter nullstilling en konto

Hvis du bruker MobileMe for e-post, må du kanskje gi noen oppdateringer til din konto etter at du tilbakestille passordet. Logg deg på MobileMe med den nye Apple-ID-passordet og følg instruksjonene for oppdateringer.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com