Hvordan Wire Three-Way Lamper

October 4

Hvordan Wire Three-Way Lamper


Tre-veis lampe ledningsnett er ikke forskjellig fra kabling noen annen lampe. Det eneste som kreves for en tre-veis lampe som ikke er nødvendig for en standard lyskilde er den spesielle treveis-kontakt og en tre-veis pære. En lampe er ikke noe mer enn en lys-kontakten er festet til enden av en elektrisk ledning --- alt annet på lampen er bare dekorasjon. Lære å koble tre-veis lamper kan spare deg for penger og kan hjelpe deg å lære å løse eventuelle lampe. Du kan også starte ledningsnett loppemarked og garasjesalg finner for profitt.

Bruksanvisning

1 Trekk ut treveis lampe fra stikkontakten. Fjern skyggen, treveis pære og harpe.

2 Lirk utvendig stikkontakt skall fra lampen. Klem ytre skallet med fingrene og trekk den ut av stikkontakten cap. Bruk en skrutrekker til å lirke den ytre kontakten skallet av hvis den blir sittende fast. Skyv skrutrekker mellom den ytre kontakten skallet og kontakten cap.

3 Løsne de to skruene på siden av de tre-veis interiør socket å frigjøre lampe ledningen ledninger. Løft den indre kontakten fra lampen.

4 Vri den lille settskruen under kontakten hetten mot klokken. Vri kontakten lokket mot klokken for å fjerne den fra toppen av treveis lampe.

5 Fjern bunn fra bunnen av den tre-veis lampe. Avhengig av lampen stil er bunnen holdt av en mutter, skruer eller filt limt til bunnen av lampen.

6 Skjær lampe ledningen inne i lampefoten, ved hjelp av wire cutters. Ta tak i støpselet slutten av treveis lampe ledningen og trekk ledningen fra lampen basen.

7 Før enden av en ny lampe ledningen gjennom åpningen på undersiden av lampen der du fjernet pluggen slutten. Bruk elektriske tape til å tape den nye lampen ledningen til den gamle lampe ledningen inne i tre-veis lampefoten.

8 Trekk den gamle lampe ledningen fra toppen av lampen. Du threading den nye ledningen til lampen som du trekker den gamle ledningen ut av lampen.

9 Tre nye treveis lampe ledningen gjennom den nye lampen socket cap. Skru den nye hetten mot klokken på lampen og stram festeskruen for å holde den på plass.

10 Trekk 6 til 8 inches av ny ledning ut gjennom toppen av den tre-veis lampe. Skjære gjennom ca 2 inches av membranen som holder de to ledninger av lampeledningen sammen. Knyt en overhand knute på ledningen rett under splittelsen i ledningene.

11 Fjern minst 1/2 tomme av isolasjon fra hver ledning på lampen ledningen, ved hjelp av wire strippere. Rull synlige kobbertråder fra lampe ledningen mellom tommel og pekefinger inn i ledningen, slik at de vri tett sammen.

12 Wrap den glatte lampe kabelen rundt messing skruen på ny tre-veis interiør kontakten. Pakk ribbet lampe kabelen rundt sølv skruen på tre-veis stikkontakt. Stram begge skruene til ledningene ikke kan trekke fra under dem. Skyv utvendig tre-veis stikkontakt dekselet på lampen og skyv den godt på plass.

13 Trekk treveis lampe ledningen tett fra undersiden av lampen for å fjerne eventuell slakk gjennom lampen. Sett tilbake bunnen på lampefoten.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com