Medieval Birthday Party Games

November 28

Medieval Birthday Party Games


Planlegger du en middelaldersk bursdagsselskap kan la noen part planner på et tap for ideer, spesielt hvis du ikke vet hvilke spill å spille under arrangementet. Heldigvis kan du bruke partiet tema som en inspirasjon for mange unike spill som er sikker på å holde riddere og damer bare ønsker mer.

Magikerens Potion RelayHvis du har en gruppe magikere klare til å vise frem sine ferdigheter, spille dette spillet fra Bursdag i boks nettside. Før spillet, samle en plast beger for hver spiller. Når du har nok pokaler for alle, dele det tallet med to for å lage to sett med pokaler. Fyll kopper i hvert sett med en annen farge på farget vann. Skriv på hver pokal i enten sette en middelaldersk tema navn, som "Dragens Flamme" eller "Kiz Mead." Begge settene skal være identiske når du er ferdig. Når du er klar, dele spillerne inn i to lag og stille dem opp på den ene siden av lekeområdet. Plasser to plastgryter på den andre siden, parallelt med begge lag. Sett hvert sett av pokaler på et bord ved siden av hvert lag. Når du sier "Go" aktørene i hvert lag bytter på å sette inn hver ingrediens i gryten. Det første laget til å tømme alle kopper 'innholdet i gryten vinner spillet.

Stjel Feather fra Princess 'Cap

Medieval Birthday Party Games


Se hvem blant dine partiet gjester viser de mest stealth ved å spille dette spillet. Begynn med å velge en av spillerne til å være prinsesse i løpet av spillet. Plasser en prinsesse cap på prinsesse 'hode. Sett inn en lang fjær i ett av hetten sin folder. Plasser resten av spillerne på den ene siden av partiet området. Fortell prinsessen å vende seg bort fra spillerne slik at hun ikke lenger kan se dem. Når du er klar, peker på en spiller om gangen for å prøve og stjele fjær fra lokket uten å bli fanget av prinsessen. Prinsessen kan ikke se bak henne for varigheten av spillet. Hvis hun mistenker noen tar henne fjær, kan hun rope "Thief" Spillere som fanget bli diskvalifisert fra spillet. Den siste spilleren igjen, etter å ha stjålet prinsessens fjær uten å bli tatt, vinner spillet.

Jester utfordring

Medieval Birthday Party Games


Se hvor godt du kan tåle jester sin dumhet ved å spille dette spillet. Begynn med å sitte alle spillerne i en sirkel. Plukk en av spillerne til å bli den spøkefugl og har ham stå i midten av sirkelen. Når du er klar, begynner jester å prøve og gjøre spillerne i sirkelen latter. Han kan fortelle vitser, synge sanger, eller danse som en idiot for å få spillerne fnisende. Enhver spiller som ler under jester rutine har å fortsette kampen. Den siste spilleren som er igjen i sirkelen, etter å ha motstått latter gjennom hele spillet, vinner.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com