Slik Dekorer med vin Kasser

August 10

Slik Dekorer med vin Kasser


Dekorer hjemmet ditt med tom vin kasser som en miljøvennlig og kreativ touch. Gjenbruk av trekasser i alt fra vegghyller, nattbord, bord, oppbevaringsbokser og planteholdere. De grove hugget tre kasser vil gi ethvert rom i hjemmet ditt en rustikk, country-inspirert stil. Tilpass utseendet på kassene ved å dekorere dem med kunsthåndverk før du bruker dem som hjem innredning Trekk kassene fra kjelleren eller søppel bin og sette dem til god bruk rundt hjemmet ditt.

Bruksanvisning

1 Bruk vin kasser som kreativ night stands i et soverom. Maling utvendig og innvendig av to vin kasser med hvilken som helst farge maling og la dem tørke over natten. Sett en kasse, åpen side vendt ut, på hver side av sengen som night stands. Bruk toppen av kassene til å holde lamper, bilderammer og blomstervaser.

2 Plasser vin kasser på hyllene i en stor hule, kontor eller bibliotek bokhylle. Sett kassene oppå hyllene som skuffer og bruke dem til å organisere bøker, kontor og kunst forsyninger og filer.

3 Slå en vin kasse inn i en dekorativ og rustikk planter. Velg en kasse med en iøynefallende vin merkevare logo eller design. Fyll kasse med potting jord og transplantasjons levende planter i den. Bruk kulinariske urter, for eksempel koriander og gressløk, eller fargerike blomster. Viser kasse planter på en terrasse eller veranda.

4 Hang vin kasser på veggene som hendig og iøynefallende hyller. Cut stykker av tapet til å passe inni sentrum og fire sider av kassen. Påfør spray lim til baksiden av papir brikker i et godt ventilert område. Trykk på bakgrunn brikkene på plass inne i kassen. Fest en sagtannet hengeren bak toppen av kasse ved hjelp av en spiker og hammer. Heng kasse på veggen og fylle det med dekorative elementer.

5 Stack to vin kasser oppå hverandre i et bad hjørne. Bruk kasser til å lagre toalettpapir og rullet badehåndklær.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com