Hvordan kan jeg forsterke har en granitt topp vask bolle cutout?

August 26

Hvordan kan jeg forsterke har en granitt topp vask bolle cutout?


Granitt benkeplater med en cutout vask bolle kan bli funnet i kjøkken og bad. I baderom en granitt benkeplate er vanligvis referert til som en forfengelighet. The Granite Vanity Tops hjemmeside forklarer at granitt benkeplater og forfengelighet er nesten uslitelig gang installert. Men du må ta vare under transport og installasjon av granitt ved å sørge for at det er tilstrekkelig støttet i å unngå det breaking. Prosessen med å forsterke og installere granitt benkeplater og forfengelighet med cutout synke boller er en grei oppgave, men det tar tid å gjøre det riktig.

Bruksanvisning

1 Legg tre støtte shims rundt kantene på benken eller forfengelighet. Støtte sidene av granitt plate kontinuerlig for at den skal installeres på en sikker måte. Støtt midten av granitt benkeplate eller forfengelighet med ytterligere tre framing å hindre at den bukker.

2 Vri granitt benkeplate eller forfengelighet over og rengjør undersiden før du fester de under montering vasken. Den epoksylim vil ikke kunne følge hvis det er noe støv eller smuss på undersiden av granitt. Kjøkkenvasker er ofte stål, mens badet vasker er normalt porselen.

3 Påfør et lag med bygging klasse epoxy lim rundt toppen av den undermount vask og trykk den på plass på undersiden av granitt benkeplate eller forfengelighet. La limet for å angi fullstendig før granitt beveges. Bad vasken online nettsted forklarer at med undermount kjøkkenvasker, er metall ankere også forbundet med ekstra støtte på grunn av potensialet vann vekt som må holdes.

4 Bruk en fugepistol til å påføre et lag med klar silikon sealer rundt toppen av vasken der den kobles til undersiden av granitt benkeplate eller forfengelighet. Når silikon tørker, benken eller tomhet er klar til å bli løftet på plass.

5 Påfør et jevnt lag med epoxy lim på toppen av treramme og støtte shims. Løft granitt benkeplate eller forfengelighet forsiktig og legg den på rammen. Kontroller at granitt er overhengende jevnt på begge sider.

6 Når silikon tørker, benken eller tomhet er klar til å bli løftet på plass.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com