Hvordan identifisere en antikk Cameo

May 31

Hvordan identifisere en antikk Cameo


Antikke cameos er vakre kunstverk, samt smykker. Ifølge Vintage smykker Lane: "ordet cameo beskriver spesielt en lettelse bilde som er hevet høyere enn sin bakgrunn og som har blitt skåret fra kun ett materiale." De vanligvis har portretter av mennesker eller natur scener. Cameos kan komme i form av en pin, halsbånd, brosje, ring eller armbånd. Cameos har eksistert siden antikken; en cameo laget av agat, datert fra rundt 332 f.Kr. ble funnet i Alexandria, Egypt. Viktoriatiden så en fornyet interesse for klassikere og mange cameos fra den tiden inneholdt greske guder og gudinner fra mytologien. For å identifisere en antikk cameo, er en gullsmed lupe nødvendig å nøye undersøke cameo hittil det, og også for å fortelle om det er falske.

Bruksanvisning

1 Undersøk cameo å identifisere materialet. Cameos kan være laget av forskjellige materialer: shell, stein, koraller, lava, plast, glass eller elfenben. Den type materiale kan indikere hva æra det er fra. Under viktoriatiden, ble mange cameos laget av skallet. Jet ble ikke brukt før det 19. århundre. Plast brukes i moderne tid, og kan se veldig lik skall. For å fortelle forskjellen mellom skallet og plast, se på baksiden av cameo. Et skall vil ha en buet tilbake. Du kan også bruke en varm nål for å teste den, hvis den smelter, så er det plast. Hvis det er skallet, så sjekk for å se om det er karneol skall, som er eldre, eller om det er keiseren hjelm, som er brun og hvit og brukes i moderne tid.

2 Undersøk innstillingen av cameo. Hvitt gull ble ikke brukt før 1919, så noen cameo innstilling med at materialet er moderne. Eldre cameos er ikke satt i gull, men i messing, Pinchbeck (metall legering av kobber og sink), gull-fylt (gull lag over et annet metall), sølv vermeil (forgylt sølv) eller sølv.

3 Undersøk portrett av cameo. Sjekk de fysiske funksjonene i portrettet. En lang Greco- romersk nese indikerer det ble trolig gjort før 1850. en hvelvet, nesevis nese eller Barbie-lignende funksjoner betyr at det er moderne. Up-feide krøller indikerer det er fra viktoriansk tid, kortere krøller mener det ble gjort i det 20. århundre.

4 Undersøk portrettet mote stil, indikerer stil tiden den ble laget. Hvis det viser en klassisk scene er det trolig fra det 18. eller 19. århundre.

5 Undersøk cameo gjennom gullsmed lupe. Sjekk for streker og stress-linjer; mange antikke cameos har utviklet disse over tid. Moderne masseproduserte cameos kan ligne på antikviteter, men det er noen måter å fortelle forskjellen. Masseproduserte cameos ligne på skallet, men har en kornete, pitted tekstur, ligner falt snø. Moderne cameos er også ofte dårlig skåret og viser liten oppmerksomhet på detaljer.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com