Kreative Ting å gjøre med Construction Paper

May 5

Kreative Ting å gjøre med Construction Paper


Bygging papir er et ideelt medium for barnas håndverk. Det er ofte solgt i flerfargede pakker, noe som kan bety mindre søl, ettersom malingen ikke er nødvendig. Bygging papir er også barnevennlig, siden de myke kanter minimere papirkutt. Bygging papir kan brukes av kunstnere og håndverkere i alle aldre, som det er en allsidig papir som fungerer godt med lim, og andre kunst medier.

Creative Collage

Enten du bruker bygging papir for scrapbooking, eller med lubne lim, er det et ideelt medium for collage. "Collage" er et fransk begrep "for å lime", som i utgangspunktet er en kunstform som består av lime biter av papir, eller blader, på en overflate. Lubne er et lim som vanligvis brukes for collage, som tørker klar med en blank finish. Lag din egen lubne ved å blande hvit håndverket lim og vann. Bygging papir fungerer godt for collage som det er pre-farget for en ekstra punch. Skjær ut bygging papir i ulike former, eller rive det for en mer organisk utseende. Ved bruk av lubne lim med bygging papir, kan fargene kjøre eller blø på overflaten. Ta hensyn til dette, men også bruke den som et verktøy for å forbedre utseendet på collage.

papir~~POS=TRUNC kjeder

Paper kjedene er populære for å dekorere barneselskap, og bygging papir fungerer best med kjedene fordi ingen farge er nødvendig. For å lage papirlenker, kutte papiret i strimler av lik bredde. Bestem hvor stort eller hvor lenge du vil stripene skal være. Bruk en limstift eller tape for å feste kantene av papirstrimler sammen. Brett de to endene av papirstrimler sammen, uten bretter papiret, noe som skaper en sirkel. Sett neste strimmel inn i sentrum av sirkelen, og gjenta prosessen. Fortsett til du har nådd ønsket lengde av kjetting.

Pappmaché Skulpturer

Pappmaché håndverk ofte er laget av avis og deretter malt eller dekket med silkepapir. Bygging papir fungerer bra for pappmaché håndverk fordi det gir full dekning i løpet av bare ett lag. For å lage en papier-maché håndverket, skape en lime ved hjelp av en del mel til to deler vann. Velg en base for din ønskede formen. Basen må være laget av et materiale som vann / mel lim vil følge. Bruk avisen å lage kroppen av skulpturen. Klipp eller riv avisen i strimler og senk strimler inn i limet blandingen. Lim strimlene på basen, og gjenta denne i to eller tre lag. Pappmasje tar en eller to dager til tørk. Når det er tørt, dekke skulpturen på samme måte ved hjelp av strimler av bygging papir. Avslutt med en podgy lim, for å gi en glans til skulpturen. Hvis du ønsker å lage en pinata, bruk en ballong som base. Når pappmaché tørker, bryte ballong og fylle pinata med godteri.

bursdags~~POS=TRUNC

Lag personlige bursdagskort med bygging papir. Layeri to stykker av bygging papir sammen for å oppnå en to-tonet kort. Du kan også bruke cutout figurer til lag på kortet i forskjellige utførelser. Bygging papir er også solid nok til å gjøre en 3D "pop-out" kort. For å lage en pop-out-kortet, må en fjær ut av papir ved å brette en liten stripe frem og tilbake i små seksjoner. Lim stripe på innsiden av kortet, og lim den pop-ut bildet til våren. Ideen med pop-out-kortet er for at bildet skal springe ut når kortet er åpnet.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com