Gaver til Send til menn

April 12Menn liker overdådige gaver og hjemmelagde sentimentale kreasjoner like mye som kvinner. Velge gaver som passer hans lidenskaper. For eksempel, hvis han elsker utendørs, send ham en tilpasset jaktkniv satt eller fotturer ryggsekk fylt med alle de essensielle overlevelse verktøy som trengs for en lang overnatter fottur i skogen.

jakt Boots

Kjøp din mann et par eller robuste vanntette jakt eller fjellsko, slik at han kan gå inn i skog land eller skogsområder mens du holder føttene tørre og komfortable. Se etter sorte, brune eller kamuflasje print støvler, avhengig av hans preferanser. Inkluder noen par ullsokker til å gå med sine nye støvler. Raske ham ved å sende denne gaven til sitt arbeid eller sende den til en hytte hvor du planlegger å bo for hans fødselsdag. Spør ekspeditøren i resepsjonen for å holde gave til deg før du ankommer, slik at han ikke vet at du selv har en gave til ham.

Wine Lover Gift Basket

Behandle ham til en vin lover gave kurv med forskjellige typer viner å tilfredsstille sin tørst etter merlot, cabernet og chardonnay. Velg vin du vet han vil nyte, men unngå å bruke for mye med mindre du har et stort budsjett. Sjeldne eller svært gamle viner er kostbare. Ta med en vin flaskeåpner, osteutvalg og andre gaver i kurven også. Send denne gaven direkte til huset ditt og plasser den på kjøkkenbenken slik at han legger merke gaven når han går i fra jobb. Du kan også avtale å ha gaven levert til sin venns hus mens han er der henger ut. Etter å ha mottatt gaven, er han sikker på å komme hjem med et smil om munnen.

Maleri

Bruk din kunstneriske evner å male mann en tilpasset maleri av et landskap, hav eller bilde av dere to sammen. Velg oljer eller akvarell og ramme den ferdige skapelsen. Hvis du ikke vet hvordan du skal male, kan du ta en kunst klasse eller leie en artist å bringe din visjon til liv. Bare sørg for å gi kunstneren kreditt hvis du ikke egentlig gjøre jobben. Hvis du bestiller maleriet fra en artist be ham om å pakke den inn og få den levert til din mann eller kjæreste inngangsdør. Du kan også levere maleriet til sitt arbeid og be sjefen sin for å plassere i på pulten hans, slik at han legger merke til det før du begynner sin dag.

Salsa Sampler Kit

Kjøp din venn eller kjæreste en rekke forskjellige typer salsa å prøve. Denne type gave fungerer godt for mannen som elsker krydret mat eller nyter matlaging og prøver nye ting. Unngå å kjøpe vanlig salsa i butikken at han allerede prøvd. Gå til kjøkken butikker eller se på nettet for ulike typer salsa. Lag din egen hjemmelaget salsa for ham, hvis du har et begrenset budsjett. Send gave til en venn eller et familiemedlem hjem og be dem om å levere gave til deg og din mann eller kjæreste mens du spiser en meksikansk middag sammen hjemme.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com