Insekter og skadedyr av Pepper Plant

November 14

Insekter og skadedyr av Pepper Plant


Pepper planter er plaget med en rekke skadelige skadedyr som direkte spiser planten eller legger egg som klekker til sultne larver og sluke blader, stengler og frukt. Det er viktig å ha årvåkenhet når identifisere disse insektene så riktige tiltak iverksettes før skaden er gjort. Med riktig stell og utstyr, kan de styres slik at for perfekte paprika fra hjemmet hagen.

Insekter som flyr

Bladlus er små brune-til-grønn bevingede eller vingeløse insekter som klynger seg på undersiden av bladene. De suger saft inntil bladene skrumpe og dø. Bladlus produsere et klebrig stoff som kalles honningdugg som holder seg til anlegget og forårsaker mugg på paprika eller overfører en sykdom kalt potetvirus Y som resulterer i lav fruktproduksjon. Utgivelsen av fordelaktige insekter som spiser bladlus, som marihøner og grønne lacewings, vil bidra til å løse problemet. Insekt såpe brukt per pakken instruksjoner vil hjelpe og store kolonier er kontrollert av sprøyting med pyrethoid insektmidler. Pepper mark kommer fra gule fluer med en brun stripe på hver vinge. De legger egg inne paprika og den resulterende larve spiser den fra innsiden og ut. Kontroll må skje før eggene er lagt ved hjelp av et plantevernmiddel som inneholder rotenon.

Insekter som bar

Kjedelig insekter tunnel i stengler og frukt av pepper anlegget. Maisengmott, mais earworm eller tomat fruitworm hule hull inn pods hvor frukt vokser. Fuktighet er lov til å komme inn og paprika råtne. Stengelen er også lei, forårsaker dem til å bryte. Den voksne møll legger masser av 30 egg som ser ut som skjell siden av pepper blader. Larvene klekkes i 2-tommers gulaktig grønne eller brune ormer som starter kjedelig to til 24 timer senere. Det er feromon feller tilgjengelig, men å bruke pyrethoid insektmidler før larvene inn i pod er den vanlige modusen for kontroll. Sevin er også effektivt, men spray eller støv i løpet av kvelden etter biene slutter å samle pollen slik at de ikke vil bli skadet.

orm

Cutworms er grå brun eller svart og spise transplantasjoner av rett på jord nivå ved å tygge gjennom stammen. Hornworms er en stor, grønn orm som også spiser nederste bladene av pepper anlegget. Kontrollere både mens plante transplantasjoner ved å pakke en stripe av avisen rundt stammen, fra under jorda til den første grenen. Dette forhindrer ormer fra å komme til stilkene.

biller

Colorado potet biller er gul med en svart stripe og larver er rødbrun med svarte hoder som spiser blader av paprika. Eggene legges i oransje massene på bladene og larver er uvitende om effekten av de fleste pyrethoids. Fjerning av blader som ruger bladene er den beste form for kontroll. Jordlopper er små svarte-brune insekter som spiser hull i bladene. Støv planter med tre aske eller spray med varmt pepper eller hvitløk spray etter hvert regn. Pyrethrum fungerer også i å kontrollere dem. Pepper biller er små svarte biller med lange snuter. Voksne spiser pepper blader og legger egg i pepper pods. Når de klekkes, de spiser pod. Bruk pyrethrum å kontrollere disse billene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com