Ideer for en Mystery Story tema å skrive

December 10

Ideer for en Mystery Story tema å skrive


Å skrive en roman er en spennende opplevelse. En forfatter kan introdusere leserne til en verden som kan bare leve i hans sinn, eller lage sin versjon av hvordan noen historisk hendelse kan ha faktisk skjedde. Mysteriet forfatter kan informere verden av nye bevis for eksisterende mysterier. Gjennom bruk av en likable helt, kan han påvirke massene til en hengiven tilhengerskare av hans historier. En godt utformet stykke fiksjon kan bli en historie som er vernet gjennom tidene, men hvordan gjør en krimforfatter komme opp med gode temaer?

Aktuelle hendelser

Forsker på dagens tema trender i aviser, blader og bøker kan gnist noen ideer for mystiske historier. Mange kjente bøker og tv-serier trekke sine ideer rett fra overskriftene. Selvfølgelig er det viktig å bruke disse kildene til inspirasjon bare. Aldri kopiere spesifikk av tilfellene, eller du kan finne deg selv i juridiske problemer. Mord i en storby, småby urettferdighet og utenlandsk spionasje er gode emner med å starte. Tabloidene også fungere godt for inspirasjon. Selv noen av de mest fantasifulle artiklene som ligger innenfor deres sider kan gjøre interessante mystiske historier. For eksempel, hvor kom batboy kommer fra eller hva som egentlig skjedde på Presidential Innvielse? Bare om noen historie kan være vridd inn i en annen skapning.

Historie og Mystery

Noen av de største mysteriene konsentrere seg om temaer hentet fra det virkelige liv tidligere hendelser. Konspirasjonsteorier som som myrdet JFK, Abraham Lincoln mordet, eller teorier om kong Tutankhamon har alle vært emner av stor historisk kontrovers. Historiske hendelser er den perfekte bakgrunn for en roman, og lenger tilbake i historien en forfatter dykker, jo flere friheter hun kan være i stand til å ta med historiske nøyaktighet.

Arkiv

Arkiver ditt lokale bibliotek kan være en rik kilde til spennende emner fra din egen by fortid. Et vell av informasjon kan trekkes fra gamle overskrifter av lokale publikasjoner. Kanskje din by hadde en forferdelig mordmysterium som tjente mindre beryktet enn noen av de mer beryktede mord, som Lizzie Borden saken. Disse tidligere hendelser kan gjenskapes i fiksjon med bare et lite forskning. Nøyaktig forskning vil bidra til å autentisere din historie.

Intervju

Gjennomføre intervjuer med familiemedlemmer eller slekts amatører kan avdekke en stor familie historie som du kan løse gjennom skjønnlitteratur skriftlig. Emner av interesse kan omfatte førstehånds kjennskap til en kjent gangster, slektshistorier av beryktede personer, eller til og med mysterier som kan ha oppstått på Mayflower. Familie historie kan være en stor kilde til spennende emner. Den fantastiske ting om mysteriet skriver er at du kan utdype alle de manglende detaljene og selv omskrive hendelser slik at de slår ut forskjellig.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com