Slik reparerer de Overspennings Bremser på en båt på henger

December 14

Slik reparerer de Overspennings Bremser på en båt på henger


Mange båthengere har bremsesystemer. Båt bremsesystemer er enten elektriske bremser aktiveres av en bryter i stry kjøretøy bremsepedalen, eller hydrauliske overspennings bremser. Overspennings bremser fungerer når en hydraulisk støtstang sanser nedbremsing fra slepet bilen og sender hydraulikkvæske som gjelder bremsene. Disse bremsene er ganske enkel og kan repareres av båteieren ved hjelp av verktøy som er tilgjengelig i de fleste hjem workshops og utstyr kjøpt i båt marinaer eller auto deler butikker.

Bruksanvisning

Park the trailer on a level area. 1 Parker hengeren på et nivå område. Blokker dekkene for å hindre at hengeren fra å bevege seg. Fjern trailer fra tilhengerfestet. Skyv den hydrauliske pushrod tilbake slik at tilhengerbrems er engasjert.

Reattach the trailer and ensure the hitch sits firmly on the ball. 2 Fest tilhengeren og sikre stikk sitter fast på ballen. Lås stikk på plass og fysisk flytte stikk på ballen for å sikre at det er mindre enn 1/8 tomme av fysisk bevegelse. Fjern stikk fra ballen og plassere en trekloss eller sement på forsiden av stikk, så det er nivået til bakken.

Readjust the brakes if the brake system is running too hot or chatters/clunks. 3 Juster bremsene hvis bremsesystemet kjører for varmt eller chattere / clunks. Bruk en jekk for å heve den riktige dekk. Fjern pluggen fra justeringssporet på rattet og sette inn en flat skrutrekker. Plasser skrutrekkeren i stjernemutteren på bremseenheten og vri mot klokken til hjulet roterer fritt for hånd. Når hjulet roterer fritt, slå skrutrekkeren i motsatt retning i åtte til ti klikk. Bremsen er nå justert på optimalt nivå. Senke tilhengeren og justere den venstre hjul på samme måte.

Bleed the brake system if the brakes completely fail or work intermittently. 4 Luft bremsesystemet hvis bremsene helt mislykkes eller jobbe midlertidig. Fyll bremsen reservoaret med bilbransjen bremsevæske. Koble en lufteslangen til blø montering og vask den andre enden i en kopp full av bremsevæske. Bruk en skrutrekker til å åpne lufteskruen montering. Lede en hjelper for å gli i den bølge støtstangen foran på tilhengeren. Observer luftbobler kommer fra lufteslangen i kopp bremsevæske. Bruk skrutrekker til å lukke lufteskruen montering og har hjelperen avlaste presset på surge pushrod. Gjenta denne prosedyren flere ganger til ingen luft unnslipper fra lufteslangen. Fyll opp bremsen reservoaret. Gjenta denne prosedyren for hver brems reservoar på tilhengeren.

Check the system to ensure proper operation. 5 Kontroller systemet for å sikre forsvarlig drift. Hev hvert hjul med en jekk. Raskt spinne et dekk og lede en hjelper til å gli i surge pushrod. Dekkene bør raskt stoppe. Rett hjelper å frigjøre surge støtstanga og spinne dekk. Det bør fritt bevege seg med bare en svak skrapende lyd. Utfør den samme sjekken for alle tilhengerhjul. Fjern klosser. Fest tilhengeren til slepet bilen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com