Olje for trykkluftverktøy

December 3

Olje for trykkluftverktøy


Pneumatisk verktøy bistå med repeterende oppgaver som krever fysisk styrke. Effektiv produksjon er avhengig av bruken av luftverktøy i mange bransjer. Pneumatiske spiker driverne er kalt spikerpistoler eller spikerpistoler, og kan kjøre flere spiker i den tiden det tar å hamre en inn med en hammer. Bilverksteder er avhengig av luftverktøy for rettidig produksjon. Pneumatisk verktøy vil slutte å fungere uten riktig smøring.

Strømkilde

Luftkompressorer brukes til å generere det trykk som er nødvendig for å kjøre verktøy. Outlet luft fra en kompressor kan inneholde fuktighet. Venstre ukontrollert, vil denne fuktigheten inn verktøy og er skadelig for de interne komponentene. Fuktighet spyler ut smøremiddel og innskudd rester, eller bygge opp. En in-line tørketrommelen kan kobles til utløpet av kompressoren til å filtrere ut fuktighet og en in-line smøreren kan legges tett nedstrøms. Denne metoden gir konstant oljeinnsprøytning til filtrert luft på en kontinuerlig basis.

Air Usage

Olje for trykkluftverktøy


Pneumatisk verktøy varierer i mengden luft som forbrukes over tid. Forbruket er rangert av minimumstrykket som kreves og bruk rate. Brukstakt bestemmes av kubikk fot pr minutt av komprimert luft forbrukes. Høy bruks vurdert verktøy kan kreve smøring utover det som tilbys av en inline smører. Ekstra smøring kan også være nødvendig når luftkompressoren uttaket tørketrommel og smører ikke vedlikeholdes riktig. Man kan være uvitende om vedlikehold av disse elementene når du arbeider i et stort verksted eller produksjonsanlegg.

Vedlikehold

Forurenser i luft forsyninger kan være forårsaket av fuktighet og urenheter i luften linjer nedstrøms utløpet av kompressoren tørketrommel og smører. Luft ledninger og slanger som har sittet inaktiv bør luftes ved å la luften ut til linjen er klar. Et luftmunnstykke er festet til slangen og holdes åpen i noen få sekunder er vanligvis alt som er nødvendig. Smøremidler fjerne fine forurensninger og hindre oppbygging fra forming på de indre delene av verktøyene. Legge smøremiddel i verktøyet luftinntaket etter blødning linjen er lyden vedlikehold.

olje~~POS=TRUNC typer~~POS=HEADCOMP

Den type av olje som kreves for en luft-verktøyet er en lett olje som reiser om verktøyet lett. Overskytende olje drives ut av verktøyet eksos. Dekk eksos med en klut for å fange overflødig olje. Eldre verktøy som er all-stålkonstruksjon kan dra nytte av nesten alle lys petroleumsbasert olje lagt til innløpet. Top-motorolje var i bred bruk når dette verktøyet byggestil var populær. Moderne pneumatisk verktøy er mer sofistikert design og konstruksjon. Moderne luftverktøyhusene er laget av komposittmaterialer som er lettere og sterkere enn stål og dele ingen interne deler med de eldre og tyngre verktøy. Kostnaden av komposittluftverktøy er betydelig. Bare smøremidler som er anbefalt av produsenten verktøyet skal brukes.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com