Hvordan unngå Chip Dental veneers

March 13

Hvordan unngå Chip Dental veneers


Høy kvalitet finer bør ikke chip med normal bruk. Når plassert og limt, dental skallfasetter er sterke og holdbare, så lenge du tar litt vare under daglige aktiviteter. Lobbet dental skallfasetter er vanskelig og kostbart å behandle. I noen tilfeller (for eksempel med porselen finer), kan de også må skiftes ut.

Bruksanvisning

1 Unngå å bruke tennene som har skallfasetter å gjøre ting som å bite negler eller rive åpne plastpose. Selv om disse handlingene kan virke uskyldig nok, kan de føre til sprekkdannelser eller chipping hvis det gjøres ofte eller med nok kraft. Noe som krever kraft eller en trekker bevegelse kan påvirke dental veneers negativt.

2 Ikke bit mat med fortennene. I stedet for å bite på et eple, så hogg den før du spiser. Hvis noe du spiser er for hardt, crunchy eller skarp, unngå å bite i det med fortennene. Selv om dette kan ikke direkte chip veneers, kan det føre til en sprekk som vil resultere i brudd slutt.

3 Unngå slående din tannlege veneers med harde gjenstander. Dette kan bety noe så enkelt som å trykke på dem med en penn eller sliping tennene mot hverandre under søvn. Du må endre vaner for å unngå problemer, og du må kanskje bære en tannbeskyttelse for å hindre natta sliping.

4 Bruk en munn beskytter hvis du praktiserer noen form for kontaktsport. Selv idretter som ikke anses som en direkte risiko kan føre til chipping hvis en ball treffer du ved et uhell, eller du blir truffet av et bevegelig objekt. Hvis det er en risiko for å falle (som med in-line eller skøyter), er du i fare for uhell chipping dental veneers.

5 Bytt til en tannpleier som har erfaring med skallfasetter. En uten erfaring kan uhell chip dem ved å bruke for mye kraft eller trekke på feil sted, mens en tannpleier som er vant til å håndtere finer vil utøve riktig forsiktighet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com