Gratis Dinner Party Games

February 12

Gratis Dinner Party Games


Når du er vert for et middagsselskap, spesielt med gjester som ikke kjenner hverandre godt, kan isbryter party spill bidra til å åpne veier for samtale. Du trenger ikke mye i veien for rekvisitter eller utstyr for å spille disse spillene. La følgende gratis middag partiet spillet forslag hjelpe deg kick-start sosial interaksjon mellom middag partiet gjester.

Ja, jeg husker det godt

Dette isbryter spillet er for middagsselskaper der par er til stede. Det kan også fungere når ett medlem av et par er til stede uten en kompis. Denne personen påtar seg rett og slett begge rollene. Målet med spillet er å avdekke noe morsomt, sjarmerende og ukjent for venner og nye bekjentskaper. Gjestene stemme på det beste "jeg husker" historie når alt blir fortalt. Vinner historien er belønnet med en premie som en dessert å ta med hjem. Avspilling av parene til stede, er en partner spurt av verten, "Det du husker best om når du møtte din kompis eller ekteskapet du?" Den første partner forteller sine erindringer. Den andre halvparten av laget gir henne minne om den samme hendelsen. Hver partner forteller historien som huskes, og bemerker minneverdige detaljer. Den beste motsigelse vinner. Dette spillet er ikke for middagsselskaper hvor en av flere av gjestene er skilt eller enker.

Si noe, men ingen

Som en isbryter spill for en liten gruppe av gjester, det eneste du trenger for å spille dette er en slags identifikator for spillerne som vinner poeng. Elementet kan være en streng av fargede perler, Hawaiian lei, en farget tørkle eller et klipp-on tag. Play Målet med spillet er å vinne perle strengen fra alle andre gjester. Hver gjest er utstyrt med en rekke perler ved ankomst. I samtalen som følger mellom gjester, hver prøver å få den andre til å si ett ord: nei. Hver kan stille spørsmål. Naturligvis vil spørre personen stille spørsmål som trolig vil lokke fram et nei for et svar. Den som svarer ved å si nei taper sin perle strengen til Asker. Hvis en gjest må gi opp sin perlekjede, fortsetter han i spill, få noen andre til å si nei. Vinneren får en premie for eksempel en flaske vin, boks med godteri eller annen gave.

Hvem er for Real?

I en gruppe av blandet og livlige personer som ikke kjenner hverandre godt, er dette spillet sannsynlig å få dem snakke med hverandre for resten av middagsselskap kvelden. Målet med spillet er å ligge og ligge godt. The Play Hver gjest har tre ganske forseggjort uttalelser om seg selv. En av dem er sann, og den sanne man bør overraske alle. De to andre er åpenlyst falsk likevel må ha et element som kan bli trodd. Til middag, gjestene fortelle sine historier om seg selv som om de er sanne. De andre gjestene stemme på hvilken av utsagnene er sanne. Hver gjest som antas for falsk forklaring vinner et token premie.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com