Slik importerer biler til Malta

October 6

Slik importerer biler til Malta


Importere en bil til Malta kan være tidkrevende og kostbart. Innførsel skatter er ofte høyere enn verdien av bilen selv, med mindre det er helt ny, og selv da kostnadene er ofte uoverkommelige. Det er ingen vei rundt import skatt hvis du er en maltesisk statsborger; Men det er flere måter utlendinger lovlig kan unngå å betale disse høye avgifter både på kort sikt og lang sikt. Kjøpe en bil i Malta kan bli en dyr forretning, også, så hvis du er på besøk i seks måneder eller mindre, kan det verdt din mens du tar din egen bil.

Bruksanvisning

1 Besøk øya med bilen på turistvisum. Når du ankommer havnen i Valletta, be om en seks måneders pass for bilen din. Du har lov til å holde det på øya i seks måneder. Hold dette stykke papir med deg for å vise om du blir stoppet av politiet. Sørg for at din forsikring papirene er i orden, og at veien skatt fra hjemlandet er oppdatert. Bilen kan lovlig beslaglagt om disse er utdatert, og du vil måtte betale en daglig avgift. Når seks månedene er opp, må du ta bilen ut av landet i minst seks måneder eller betale de nødvendige importavgifter.

2 Få en arbeider visum hvis du planlegger å jobbe i Malta, og ønsker å holde utenlandsk bil lovlig på veien. Du er da rett til å bruke bilen for lengden på arbeidsvisum. Arbeid visum er vanligvis fornyes årlig. Ta en kopi av passet ditt, din signerte arbeidskontrakt og arbeidsvisum, bilens registreringspapirer, en kopi av din bil forsikring og veiavgift platen til Department of Transport i Floriana. De vil gi deg papirer å fylle ut og utstede du med en plate å sette på frontruten, viser du har lov til å drive din utenlandske kjøretøy på øya. Husk at du ikke har lov til å låne ut bilen til noen andre. Du er bare tillatt driver. Du har fortsatt å sørge for din egen lands skatte platen er oppdatert og forsikringsselskapet er gyldig.

3 Søk om permanent opphold. Når dette er akseptert, har du lov til å få inn en utenlandsk bil per person. Dette er skattefritt, så du har lov til å endre utenlandske platene til maltesiske seg uten å pådra importavgifter. Men når du selger bilen, vil du være ansvarlig for å betale toll på den. Ta din permanent oppholdspapirer, pass og bilens papirer til Institutt for Transport i Floriana, og de vil registrere det som en maltesisk bil med nye papirer, og du vil få en ny maltesisk nummer plate.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com