Ingredienser for flytende stivelse

October 15

Ingredienser for flytende stivelse


Flytende vaske stivelse ble opprinnelig utviklet for å gjøre det lettere å glatte stoffer mens du stryker, forlater klær og sengetøy skarp og rynkefri. Kommersielle stivelse har en lang liste over ingredienser, inkludert vann, potetmel, cyclocarboxypropyloleic syre, natriumhydroksid, natriumtetraborat, tetrasodium EDTA, lakserolje, natrium hyroxymethylglycinate, dimetikon, natrium metabisulfate, dufter og fargestoffer. Hjemmelaget flytende stivelse kan gjøres med bare vann og maismel, men du kan også legge noen dråper av en eterisk olje hvis du ønsker å lukte din stivelse.

Flytende Stivelse Oppskrift

For å gjøre flytende stivelse, trenger du 4 spiseskjeer cornstarch og 4 1/2 kopper vann. Kombiner maismel med 1/2 kopp med kaldt vann og sett til side. Ta med de resterende 4 kopper vann til en byll; røre i kokende vann i maismel og vannblandingen. La stivelse avkjøles, og deretter legge to til tre dråper eterisk olje hvis du ønsker å lukte stivelse. Overføre stivelsen til en sprayflaske. Tilsett mer vann hvis du ønsker en lettere stivelse; redusere vann hvis du ønsker en sterkere stivelse.

Vann

Både kommersielle og hjemmelaget flytende stivelse er laget hovedsakelig av vann. Vann fra springen vil generelt være greit å gjøre stivelse, med mindre vann fra springen har et høyt innhold av mineraler som har en tendens til å forlate jern eller rustflekker. Hvis det er tilfelle, kan det være lurt å bruke destillert vann for å være sikker på at stivelsen ikke flekker på klærne.

maisenna

Cornstarch er laget av oppmalte kjerner av korn og anvendes for å fortykke væsker. Pulverisert ømfintlig klumper når den kombineres med varmt vann, så må du blande maismel med kaldt vann først. Etter at maismel er grundig oppløst, vil det bli tykkere, snarere enn klump, når det kokende vann tilsettes. Cornstarch er organisk og en attraktiv mat for skadedyr, så ikke oppbevare klær og sengetøy etter at de har blitt stivet.

Essensielle oljer

Mens flytende stivelse vil gjøre en fin jobb med å jevne ut rynker under stryk hvis den er laget fra bare maismel og vann, vil det ikke ha "frisk duft" som kommersielle flytende stivelse blader på klærne. Hvis du vil legge til en duft til hjemmelaget vaskeri stivelse legge to til tre dråper av en eterisk olje, som for eksempel lavendel eller sitron olje, etter at den er avkjølt.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com