Hva er farene ved Labret Piercing?

August 11

Hva er farene ved Labret Piercing?


Labret piercing har eksistert i en eller annen i århundrer form. Å ha sin egen plass i historien med mange stammer og kulturer, har labret piercing gjort en oppblomstring de siste årene og er vanlig i dag. Men, akkurat som de fleste kropps ornamenter, labret piercing kommer ikke uten noen risiko. Fordi denne piercing delvis befinner seg inne i munnen, er det viktig å finne en steril og klarert piercing anlegget og å riktig omsorg for området.

allergiske reaksjoner

Noen ganger vil kroppen reagere merkelig når et fremmedlegeme er presentert. Allergiske reaksjoner slik som kontakt-dermatitt eller staph infeksjoner kan oppstå hvis metallet som brukes for å stikke hull på området eller den innførte gjenstand er ikke laget av edelmetall, for eksempel rustfritt stål. Sørg også for at piercing er gjort i et rent og trygt miljø. Å ha piercing gjort i en uformell setting kan føre til reaksjon og infeksjon hvis det ikke gjøres på en steril måte.

infeksjoner

Fordi piercing befinner seg i munnen, kan det samle plakk og bakterier fra mat, seksuell aktivitet og daglige aktiviteter. Hvis området ikke er tatt vare på riktig måte (skylling med munnen vask, fjerne piercing og regelmessig rengjøring) kan det bli rød, hoven og infisert. Hvis du oppdager området endring i farge eller lekker utslipp, se en lege umiddelbart, da det kan bære på blodet forårsaker større risiko.

Tannproblemer problemer~~POS=HEADCOMP

På grunn ofthe plassering av piercing, på ryggen av den nedre leppe med baksiden av piercing hviler på det indre av den nedre leppe, kan noen tannproblemer oppstår. Noen ganger piercing kan gni på tannkjøttet forårsaker irritasjon, infeksjon eller tannkjøtt lavkonjunktur. Andre risikoer kan omfatte tann cusp frakturer eller chipped tenner, tann skrubbsår og piercing blir innebygd i lepper eller tannkjøtt.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com