Hva er sikkerhetsreglene for dekk rekkverk?

August 21

Hva er sikkerhetsreglene for dekk rekkverk?


Deck rekkverk består av rekkverk for trapper, rekkverk for å hindre fall og spindler mellom dekk og rekkverk for å hindre at barn faller utenfor et dekk under rekkverket. Det er ulike regler for dekk rekkverk, avhengig av området. Men mange områder har likheter. Sjekk med ditt lokale kommunale kontoret for spesifikke regler i ditt område, siden en tillatelse vil trolig være nødvendig før du installerer dekk.

rekkverk Forskrift

Rekkverk gi støtte og stabilitet når folk går opp og ned trappene. Rekkverk er nødvendig på alle trapper med mer enn tre stigerør, og i noen steder mer enn fire stigerør. Den nødvendige avstand fra høyden av rekkverket til toppen av trappetrinn av trinnene varierer fra 30 til 38 inches. Rekkverk er nødvendig for å støtte minst 90,7 kilo press. Spindler er nødvendig under rekkverk og må oppfylle spindel bestemmelser. Hvis et rekkverk fortsetter ned trappene på rekkverket høyde på 36 inches eller mer, må en egen rekkverk festes til rekkverket på regulering høyde på 30 til 38 inches.

rekkverks Forskrift

En barriere er rekkverket som går hele veien rundt dekk og hindrer beboerne fra å falle av dekk. Rekkverk er nødvendig for dekk som er mer enn 24 inches fra bakken i de fleste steder. Noen steder er rekkverk kreves for dekk som er mer enn 30 inches fra bakken. Minste høyde er 36 inches fra overflaten av dekk boards til toppen av rekkverket. Rekkverk er også pålagt å støtte minst 90,7 kilo press.

spindel Forskrift

Spindler er de vertikale stykker mellom rekkverk eller rekkverk og overflaten av dekk. Spindlene kan være laget av tre, metall, plast eller annet materiale terrassebord. Forskrift for spindel avstand er utformet for å hindre et barns hode fra å bli sittende fast mellom spindler og hindre et barn fra å falle av dekk. Den konsekvente forskriften krever at en fire-tommers sfære ikke kan passere mellom spindlene.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com