Hvordan Kompost Toilet Paper

August 27

Hvordan Kompost Toilet Paper


Legge til toalettpapir til en eksisterende kompost haug eller bin er en fin måte å resirkulere det. Toalettpapir er en rik kilde til karbon. Kompost hauger trenger både karbon-rike, eller brun, og nitrogen-rik, eller grønne, materialer for å bryte ned materialet effektivt. Den ideelle karbon og nitrogen-forholdet i en komposthaug ved volum er to til en. Mens kompost haug trenger en betydelig mengde karbon, bør det ikke utgjør mer enn to tredjedeler av kompost eller det vil ikke komme optimale nedbrytnings temperaturer.

Bruksanvisning

1 Tear ruller med toalettpapir i individuelle rutene før du legger dem til kompost haug. Skjær papp toalettpapir rør i små strimler. Legg den brukte toalettpapir i bunken som er.

2 Legg toalettpapir til toppen av haugen.

3 til nitrogen-rike materiale, slik som grønne plante avskjær, husholdnings frukt og vegetabilsk avfall, gress eller utklipp, til pålen om nødvendig for å opprettholde stabelen to til én karbon til nitrogen-forhold.

4 Slå kompost. Bruk en spade eller andre store iverksette for å røre og løfte materialet slik at materialet som var på bunnen er nå i midten eller toppen av haugen.

5 Sjekk haugen fuktighetsnivå i 24 timer. Ta en håndfull kompost. Det bør være omtrent like fuktig som en oppvridd svamp. Toalettpapir er ganske absorberende og kan tørke ut bunken. Hvis bunken er for tørr, tilsett noen kopper vann, snu og teste fuktighetsnivået igjen. Gjenta til den når den riktige fuktighetsnivå.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com