Gaver til beste menn og Ushers

July 31

Gaver til beste menn og Ushers


Gaver til din beste mann og innleder ofte faller til bunnen av bryllupet liste over gjøremål. Det betyr ikke at shopping for menn i bryllupet ditt parti må være en problemfri. Det er mange muligheter for små og rimelige gaver eller tjenester som vil appellere til alle menn på listen din.

Money Clips

Penger klipp er en billig gave til innleder eller beste menn. Klippene kan være gravert med initialer, idrettslag logoer eller dato for bryllupet. Penger klipp varierer i stil og utseende. Noen har sterling sølv klipp festet til en skinn kort sak, mens andre er fjærbelastet metallklips. Et annet alternativ er en pengene band. Disse utvides til å holde kontanter og kredittkort og er sikrere enn en pengene klipp, men likevel slankere enn en lommebok.

mansjettknapper

Mansjettknapper er en polert og profesjonell gave som kan brukes etter bryllupet er over. Mange mansjettknapper kan tilpasses med initialene til din beste mann eller innleder. De kan kjøpes i mange stilarter, inkludert børstet eller polert metall. Formen og stilen til hver mansjettknapp kan individualiseres. For en mer kreativ ta, kan mansjettknapper også være personlig med små bilder av familie eller venner. Enkelte selskaper tilbyr populære logoene til idrettslag eller merker som mansjettknapp design.

Leatherman eller lommekniven

Leathermans eller lommekniver vil appellere til de menn som alltid jobber i garasjen eller har en hobby. De fleste er små nok til å henge på en nøkkelring eller la i en hanskerommet på en bil. De verktøy og funksjoner varierer etter størrelse og merke, men de fleste lommekniver har lignende tilbehør, for eksempel saks, flaskeåpnere, skrutrekkere og tang. En lommekniv er lette og kan være gravert med initialer eller komme med fargerike håndtak.

Parfyme

En flaske er en klassisk herre tilbehør som fungerer som et tradisjonelt bryllup favør for innleder og groomsmen. Elegant og sofistikert, kan kolber kjøpes med en innpakket lær finish, polert metall eller gravert med idrettslag eller initialer. De fleste kolber holde 170 til 227gr og kan lett få plass i en jakkelomme. Tilpassede vannflasker eller sigarettetuier vil fungere som en erstatning til denne unike gaven.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com