Hvordan lage Riddles for en skattejakt

February 16

Hvordan lage Riddles for en skattejakt


Opprette gåter for en skattejakt er en utfordring for selv den mest erfarne wordsmith. Du må lage gåter som er fengende og forståelig, men likevel er vanskelig og krever overveielse. Skrive rim og bokstavrim gåter kan forsterke en skattejakt, og være en viktig grunn til at en skattejakt er tøff, men hyggelig. Utstyr deg selv med en god synonymordbok og rime ordbok for eventyr fremover.

Bruksanvisning

1 Opprett eller få en liste over alle de gjemmesteder som vil bli brukt for din skattejakt, samt hvilke elementer vil være skjult på hvert sted. Hvis det er mulig, se hvert enkelt element og gjemmested, slik at du har en idé om hvordan å beskrive dem.

2 Skriv ned notater om hver skjult element og gjemmested, slik at du har informasjon å jobbe med når du skriver gåter. For eksempel kan det være lurt å si, "The Badeand er skjult i et hull nær eiketre." Dette vil tillate deg å skrive komplekse ledetråder for hver gåte.

3 Velg visse skjulte elementer og bestemme noe som vil ha rime gåter, og som vil ha bokstavrim gåter. Ved å ha to typer gåter, vil du holde skattejegere på tærne, lurer på hva slags gåte vil bli funnet ved siden av.

4 Skriv dine gåter. Skriv rime gåter, og sikre at disse er kreative, men forståelig. For eksempel, for Badeand gjemt i et hull nær treet, kan du si "Du må dukke under et tre, for å finne denne skapningen - det er lyssky." For en sko på en hylle, kan du si, "Det er ikke med Skechers eller Jimmy Choo, men det er innendørs på en øyehøyde utsikt." For bokstavrim gåter, skrive gåter som "Beyond båten og ved fjorden, bringe tilbake den store blå ball." Dette ville fungere for en oppblåsbar globus. Eller, for en skjult strand spade, kan du si "Søker noe under sanden? Plukk opp denne prisen ved bassenget."

5 Hide hver gåte med en ikke-samsvarende stykke gjemte skatter, slik at den personen som finner skatten for å finne den neste premien. Alternaitively, holde gåter i et valgt sted hvor spillere kan plukke opp en ny gåte hver gang de finner en bit av skatt.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com