Dinner Party Games for Girls

April 12

Dinner Party Games for Girls


Du kan ha et middagsselskap for jenter i alle aldre. Sammen med selve måltidet, kan du også planlegge spill som skal spilles. Middag party-spill kan være enkle eller mer forseggjort. Middag party spill hjelpe partiet bli underholdende og kan bli jobbet i selve måltidet.

Murder Mystery

Murder Mystery spill er tilgjengelig for kjøp på din lokale lekebutikker. Du tildele en karakter for hver av partiet gjester. Fordi du kaster en fest bare for jenter, vil noen av jentene må være mannlige tegn. Før festen, la gjestene vet at middagsselskap vil være et mysterium. Jentene er gitt en beskrivelse av deres karakter og bedt om å komme i kostyme. En av gjestene vil være morderen, men ingen vil vite hvem som til slutten av partiet. På festen, du leste et scenario som gjør at gjestene vet som ble myrdet. For resten av måltidet, og etter middagen er ferdig, jentene er i stand til å stille spørsmål for å bidra til å identifisere morderen blant dem.

Italian Bistro

The Italian Bistro er et pågående spill i hele middag som gir gjestene å bestille maten som om de var i Italia. Før middagsselskap, må du bestemme din meny, inkludert noen krydder eller sider som du vil ha med måltidet. Skriv din meny ved hjelp av de italienske ordene for hvert element. Du vil også ønsker å inkludere på menyen skjeer, gafler, kniver, servietter og alle krydder. Hvis du ikke vet italiensk, kan du se ordene opp. Ikke legg på menyen i en bestemt rekkefølge. Bland opp sauser, hovedretter, sølvtøy, forretter og desserter. Når jentene kommer, gi hver jente med en kopi av menyen som er alle i italiensk. Har jentene velge hva de ønsker for forrett, hovedrett og dessert kurs. Siden gjestene ikke vil vite hva de bestiller, vil det være interessant å se dine gjestenes reaksjoner når de får sitt første kurs. De kan få smør, en serviett og en bolle med suppe eller spaghetti, tiramisu og en kniv. Hvis du ønsker å gjøre måltidet lettere å spise, ha brød eller gulrot pinner på bordet for hvert kurs. Hvis du foretrekker det, kan du basere et måltid og menyen på en annen kultur og språk.

Message Under Plate

Spille Message under platen er en måte å holde samtalen livlig. Før måltidet, legg en lapp kort under hver jentas plate med en setning på den. Setningene bør være noe som kan sies naturlig, men ting du normalt ikke ville høre i hverdagslige samtaler. For eksempel, "kaniner har luftige haler" eller "Jeg er en ninja." Har jentene leser sine notatkort før måltidet begynner, men deler ikke de uttalelser med de andre jentene. Under måltidet, må hver gjest finne bort for å jobbe henne setning inn i samtalen. De andre gjestene skal prøve å finne ut når en setning er brukt. Jenta som identifiserer flest setninger vinner riktig.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com