Induksjon Foods på Atkins

March 5

Induksjon Foods på Atkins


The Atkins diett, utviklet av Dr. Robert Atkins, er en av de mest populære lav-karbohydrat, høy-protein dietter tilgjengelig i dag. Dietten består av fire faser som induksjon er den første. Under induksjon, er karbohydrater sterkt begrenset til 20 gram eller mindre per dag, som brenner fett for energi, hoppe-start vekttap. Denne fasen fokuserer på kjøtt, lav-stivelse grønnsaker, egg og ost.

Kjøtt, fjærkre og fisk

Kjøtt utgjør flertallet av mat konsumert på Atkins dietten. Siden de fleste kjøtt som biff, kylling og fisk ikke inneholder karbohydrater, råder Atkins forbruker dem fritt. Bearbeidet kjøtt som bacon, lunchmeat og hermetisk kjøtt som er kurert med sukker skal minimeres, som er bearbeidet kjøtt som inneholder nitrater.

grønnsaker

Den offisielle Atkins Diet hjemmeside anbefaler å få mesteparten av anbefalte 20 gram karbohydrater i form av høy-fiber, nonstarchy grønne grønnsaker referert til som "fundament" grønnsaker. Spesielt Atkins anbefaler 12 til 15 gram grønnsaker som spinat, grønne grønnsaker, mørk salat og kål. Disse grønnsakene gir mye vitaminer, mineraler og antioksidanter, samt rikelig med fiber for å sikre sunn fordøyelse og metthetsfølelse i den tøffeste fasen av dietten.

egg

Egget er super av Atkins dietten. Atkins.com anbefaler forbruker egg i enhver form, inkludert hardkokt, posjert, eggerøre og stekt. De anses stiften frokost mat av Atkins plan og er også anbefalt å bli fortært som snacks og salat garnishments.

Ost

Selv ost inneholder noen karbohydrater, er det fortsatt tillatt på Atkins diett i begrensede mengder. Under induksjon, 85,1 til 113gr ost som Gouda, feta, blå, cheddar og mozzarella er tillatt.

Fett og oljer

I motsetning til noen vekt-tap dietter, Atkins dietten tar imot de fleste former for fett og oljer som en fast del av diett, inkludert under induksjon. Holde servering størrelse av en ss i tankene, gjerne hengi i smør, majones, olivenolje, og diverse andre oljer som sesam og solsikke for matlaging og dressing salater.

Urter og Krydder

Herbal smakstilsetninger er tillatt i overflod, så lenge de ikke inneholder tilsatt sukker. Eksempler på såkalte frie urter og krydder inkluderer basilikum, cayenne pepper, hvitløk, salvie og ingefær. Likeledes er salat pålegg og dressinger tillatt uten tilsatt sukker; olje og eddik dressing anbefales for færrest karbohydrat gram.

drikkevarer

Bare svært lav-karbohydrat drikker er tillatt under induksjonsfasen, for å minimalisere blod-sukker toppene. Vann er vektlagt; Men andre drikker som klubb eller diett brus, koffeinfri kaffe eller te, usøtet urte te eller klare buljonger tillatt i moderate mengder. Alkohol i enhver form er ikke tillatt under induksjon.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com