Sykkelreparasjons Benk Ideas

July 14

Sykkelreparasjons Benk Ideas


For reparasjon eller service sykler, er det praktisk å ha en måte å holde sykkelen i alle posisjoner og å ha spesialiserte verktøy nærheten hånden. En skikkelig utstyrt sykkel benk gir en velorganisert, sikker og klar arbeidsstasjon for sykkel arbeid.

Benk

Velg en solid benk med en tung stålramme stand til å holde en betydelig vekt. Skuffer og hyller under benken toppen gir god plass for og enkel tilgang til verktøy og deler. Velg en slitesterk overflate materiale: Hvis du bruker tre, dekke en del med stålplate å gi et solid og oljebestandig sted å jobbe på deler.

Sete

Benken setet bør være solid og stabil, komfortabel og høy nok til å jobbe med enkelt. En stål krakk med en polstret sete gjør et godt valg.

pegboard

Sykkelreparasjon krever ofte mange spesialiserte verktøy. Installer en pegboard bak arbeidsbenken for å organisere og lagre verktøy og holde dem hendig. Heng verktøy fra kroker utformet for å holde hvert verktøy sikkert. Plasser de mest brukte verktøyene rett foran din vanlige arbeidsstilling. Outline hvert verktøy med penn som en hurtigreferanse for reposisjonering dem.

Sykkel Stand

Flere selskaper produsere kvalitet sykkel står for benk montering. Standen er en modifisert vice som kan gripe og holde en sykkel ramme i forskjellige vinkler uten marring overflaten av rammen. Stativet monteres direkte på overflaten av benken. En utgivelse på stativet lar deg plassere sykkelen for enklere tilgang og kontroll av reparasjoner.

kompressor Linje

En permanent linje som fører fra en stand kompressor er en praktisk måte å ha trykkluft tilgjengelig for oppgaver som pumping av dekk eller blåse ut smuss fra deler. Hvis en stand kompressor er ute av budsjettet, bør du vurdere en liten pannekake kompressor som kan passe under benken.

truing Jig

En truing jigg installert på den ene enden av sykkelreparasjon benk gir en presis stasjonen for å gjøre justeringer til aksel, eiker og rim av sykler. Hjulet passer inn i jiggen og spinner fritt. Spesielle calipers på jiggen gi en visuell mål på hvor sant hjulet er, slik at du kan gjøre de riktige justeringer.

Small Parts Bin

Sykler har mange små deler. Et sett av oppbevaringsbokser på baksiden eller på siden av arbeidsbenken kan bidra til å holde ofte brukte sykkel deler, inkludert skiver, muttere, bolter og kabel tilgjengelig og organisert deler. Dette er også et bra sted å midlertidig lagre små deler mens du arbeider på en sykkel for å holde dem fra å bli tapt.

andre verktøy

Andre verktøy kan også være nyttig: En benk jeksel, drill trykk, bærende presse og båndsliper er nyttige verktøy for sykkel reparasjon. En liten ambolt og stor benk vice er også nyttig når du arbeider på sykler.

Lighting

En sykkel arbeidsbenk krever også god belysning. Inexpensive fluorescerende butikkbelysning er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikker og er relativt enkel å installere. Denne typen belysning gir god belysning av hele arbeidsbenken.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com