Irske Meny Ideas

June 15

Irske Meny Ideas


Hvis du tenker på å ha en fest for St. Patricks Day, prøv serverer mat og drikke som gjenspeiler den tradisjonelle irske kostholdet. Det er mange menyalternativer å velge mellom som varierer i kompleksitet, bestemme om du vil bli serverer frokost, lunsj eller middag før du begynne å planlegge menyen din, slik at du kan velge riktig mat.

drikkevarer

Mens Saint Patricks Day feiringer ofte fokus på alkoholholdige drikkevarer i Irland, er det ulike brus og te som også er elsket av den irske. Serverer en rekke drikkevarer for enhver smak; tilbyr et utvalg av tradisjonelle irske alkoholholdige drikkevarer som øl eller whisky, men også tjene varianter av irsk brus og te til gjester som ikke ønsker å konsumere alkohol.

frokostretter

Den irske er kjent for sine solide frokoster, også kalt "full" frokoster; disse inkluderer vanligvis ulike kjøttprodukter som pølse, blodpudding og bacon, egg, grøt, brus brød, scones og te eller kaffe. Disse elementene vil være spesielt hensiktsmessig å tjene hvis du er vert for en brunsj, men du kan sikkert tjene dem senere i dag også. Ta med et utvalg av krydder som syltetøy, smør, salt og pepper skal følge med frokost elementer.

Lunsj- og middagsretter

Det viktigste måltidet, eller "middag", pleide å bli fortært til lunsj i Irland; det er mer vanlig nå å spise lettere middag måltider, men i enkelte puber er det fortsatt vanlig å spise et stort måltid til lunsj. Mye av tradisjonell kost kan doble som lunsj eller middag hensiktsmessig. Serve enkle retter som fisk og chips med malt eddik, eller en solid irsk lapskaus bruker lam, poteter, løk og gulrøtter. For tradisjonelle irske trøstemat, tjene Colcannon, som kombinerer kål, poteter og smør, eller Champ, som inkluderer potetmos, vårløk og salt og pepper. Du kan også koke opp en gruppe med corned beef og kål sammen med kokte poteter, selv om corned beef er en irsk-amerikansk rett; for en mer tradisjonell versjon, kan du bruke bacon i stedet. Hvis du ønsker å lage en lettere lunsjmeny, kan du tjene en varm suppe som brennesle eller potet purre med en side av brus brød eller grovt brød.

desserter

For å avslutte menyen på en søt notat, gjøre noen tradisjonelle irske desserter for dine gjester. Prøv å bake en Brambrack kake for anledningen; Tradisjonelt er små premier lagt til denne kaken før baking, og hvis du velger å gjøre dette bør du advare gjestene før de begynner å spise. Apple eller potet kaker og paier er også populære irske desserter, samt ris eller brød puddinger. Tilby kaffe eller te til å følge disse behandles; lage en irsk kaffe ved å legge til whiskey, fløte og sukker.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com