Gave ideer for en 87-år gammel kvinne

June 2

Gave ideer for en 87-år gammel kvinne


Mens shopping for en eldre kvinne kan virke vanskelig, det er faktisk mange elementer at mange 87-årige kvinner ville elske. Velg noe som vil gjøre sine dager mer komfortabel eller en gave som vil holde henne underholdt hvis hun er bundet til hjemmet. Kom opp med en gave som setter et smil på ansiktet hennes, og du kan ikke gå galt.

Tid

En av de beste gavene du kan gi en eldre person er en gave av din tid. Hvis hun fortsatt kan komme rundt rimelig godt, plukke henne opp og ta henne ut til en fin restaurant for å spise lunsj, eller ta henne med til en klesbutikk og hjelpe henne med å plukke ut en ny kjole. Du kan også ta henne med til en hobbybutikk, kjøpe forsyninger og deretter gå tilbake til huset hennes og gjøre håndverk. Hvis hun ikke er i stand til å komme seg ut av huset veldig mye, gå hjem til henne og se en film med henne, hjelpe henne rydde noen ting og gjøre noen jobber rundt i huset eller tilbringe tid i samtale med henne.

Saker

En 87-år gammel kvinne ble myndig i en tid at folk ikke snakke i telefonen så mye som de gjør nå, og e-post var ikke engang et alternativ. Folk skrev mange brev i disse dager for å kommunisere med hverandre. Mange eldre kvinner fortsatt lyst til å skrive brev til sine venner og familiemedlemmer. Gi henne et sett med skrivesaker med hennes initialer på den eller i sine favorittfarger, slik at brevene ser enda bedre.

Måltid

Når en eldre kvinne bor alene, kan matlaging for seg selv være vanskelig, og kan også være slitsomt. Gi henne en natt av fra matlaging. Gå til hennes hjem og lage et måltid for henne. Du kan også lage mat måltidet på eget hus og bringe den til hennes. Men heller enn å forlate den der og la henne spise det alene, bo og spise med henne. En annen idé er å ta henne ut til en restaurant for et måltid, spesielt hvis hun ikke kan kjøre lenger, eller liv i en Sykehjem anlegget.

hus Plant

Kanskje den 87-år gammel kvinne for hvem du handler elsker hagearbeid, men er ikke i stand til å komme ut og jobbe med henne blomster lenger. La henne få henne hage fikse innendørs og hjelpe henne holde ut av varme eller kulde ved å gi henne en potteplante for henne hjem. Velg en blomst som fungerer godt innendørs, for eksempel en begonia. En grønn plante, så som et philodendron, er en annen god innendørs anlegg. Hvis hun nyter matlaging, gi henne noen små potte urter slik at hun kan både vokse dem og bruke dem i maten hennes.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com