Hvordan øke blodplater ved å spise

August 18

Hvordan øke blodplater ved å spise


Beinmargen er "fabrikk" som produserer blodplater i kroppen din. Et lavt antall blodplater betyr at kroppen din kan ha et svakt immunsystem og har ikke nok blod-clotting evne. Visse medisiner, kjemoterapi, noen sykdommer og nedsatt immunforsvar kan redusere antall blodplater. I de fleste tilfeller kan hvile og gode matvaner øker antall blodplater.

Bruksanvisning

1 Skift fett og oljer med sunne oljer som tran, linfrøolje eller valnøttolje som inneholder omega-3 fettsyrer. Disse oljene er enda bedre ikke kokt. Valnøttolje og linfrøolje gjør kjempefint salatdressinger.

2 Øk mengden av tunfisk og laks i kostholdet; disse matvarene er rike på omega-3 fettsyrer, har få kalorier og er en utmerket kilde til protein og jern. Fersk tunfisk og laks er å foretrekke fremfor hermetisert, men hermetisert er å foretrekke å utelate disse to fisk fra kostholdet ditt.

3 Legg flere porsjoner med grønne bladgrønnsaker hver dag. Disse inkluderer salat, spinat, brokkoli, grønnkål og grønne grønnsaker, som alle er høy i antioksidanter. Hvis du kan spise disse grønnsakene rå, er det best; men det er bedre å spise dem kokt i stedet for å unngå dem. Prøve parboiling dem til å beholde så mye av de næringsstoffer som mulig.

4 Ta bringebær, blåbær, boysenberries og bjørnebær samt andre bær i kostholdet ditt. Disse fruktene er fulle av fytokjemikalier som forbedrer helse generelt og bygningen trombocytter spesielt.

5 Spis ferske tomater så ofte som mulig. De inneholder antioksidant lykopen, vitaminer, mineraler og resveratrol. Alle disse stoffene er avgjørende for god helse.

6 Legg lav-fett rødt kjøtt i kostholdet ditt. Liver er en fantastisk kilde til vitaminer og jern. Hvis du kan utvikle en smak for det, vil blodet ditt bli sunnere for det. Lean biff kutt er også høy i jern og andre blod-styrkende næringsstoffer.

7 Innføre potet skins, epler (alle farger), rødbeter, squash og rødbeter gradvis i kostholdet ditt. Som inneholder næringsstoffer som vil bidra til å forbedre blodplatetall, disse matvarene bygge opp lagre av næringsstoffer i bein 'marg.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com