Hvordan fjerne gamle blodflekker fra en madrass

May 23

Hvordan fjerne gamle blodflekker fra en madrass


Blodflekker på en madrass kan bli permanent hvis du ikke rengjør dem kort tid etter at de skjer. Madrasstrekk ikke alltid beskytte helt, og noen ganger flekker sive gjennom. Jo eldre blod flekk er, jo vanskeligere er det å fjerne fullstendig. Bruk vanlige husholdningsartikler å fjerne blodflekker fra en madrass så snart du oppdager dem.

Bruksanvisning

Wear rubber gloves to protect yourself from possible infections in the blood. 1 Bruk gummihansker for å beskytte deg mot eventuelle infeksjoner i blodet. Rent friskt blod på en madrass med tørkepapir. Blot blod flekk i stedet for å gni det. Trykk lett på papirhåndklær til å absorbere blodet.

Fill a spray bottle with water. 2 Fyll en sprayflaske med vann. Legg 36 ml (2 ss) av hvit eddik, og rist flasken for å blande løsningen.

Spray the vinegar solution onto the blood stain until it is covered. 3 Spray eddik løsningen på blodet flekken til den er dekket. Blot flekken med flere papirhåndklær til å absorbere blodet som sivet inn i madrassen. Fortsett å spraye og blot området til det ikke mer blod kommer opp ved hjelp av denne metoden.

Apply 2 to 3 drops of liquid dish soap to the stain. 4 Påfør to til tre dråper av flytende oppvaskmiddel på flekken. Bruk en skrubb børste til å jobbe såpen inn i området, og deretter blot flekken med papirhåndklær. Fyll sprayflaske med vann og spray på flekken for å skylle den av. Fortsett å bruke såpe, blot området og skyll den av. Dersom flekken fortsatt vises, fjerner du det med hydrogenperoksid.

Apply hydrogen peroxide to the blood stain with a cotton pad. 5 Påfør hydrogen peroxide til blodet flekken med en bomullsdott. La det å skumme, og deretter blot området med papirhåndklær. Skyll blod flekk ved å sprøyte den med vann, og fortsetter å anvende hydrogenperoksyd for å bringe blodet ut av madrassen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com