Morsomme Science Aktiviteter på livssyklus for Kids

May 7

Morsomme Science Aktiviteter på livssyklus for Kids


En livsløps er en rekke utviklingsmessige endringer som organismer gjennomgår i løpet av sin levetid. Mens noen organismer har klart definerte livsløpsfaser, andre --- som mennesker --- vokse gradvis uten mye variasjon i sine fysiske strukturer. For barna er det noen morsomme vitenskapelige aktiviteter om livssykluser som kan bidra til å utvide sin kunnskap om emnet.

Observere og dokumentere livssyklus

En livssyklus aktivitet idé er å observere en organismes livssyklus, mens i en bakgård eller i en park. Kanskje de beste organismer for dette prosjektet er sommerfugler, som de har svært karakteristiske livsløpsfaser (starter ut som egg, klekking som mobile larver eller larver, som vokser inn i stasjonær puppe og til slutt fremstår som bevingede insekter). Barn kan finne larver og omsorg for dem i glasskrukker før de går inn i puppe stadiet, eller alternativt kan de finne en puppe hengende fra en gren eller et annet objekt. Ifølge Science Project, bør barn observere sine prøver og tegne en tidslinje som dokumenterer alle livssyklus endringene som skjer.

Dyrk en Bean Plant

For denne aktiviteten, vil hver av deltakerne trenger en kopp fylt med 2 inches av vann, en bønne, noen potting jord (eller kompost) og et reagensrør. Ifølge Kids Science Experiments, bør de starte med å slikke sine bønner i kopp vann over natten. I morgen kan de fjerne sine bønner fra vannet og fylle opp reagensrør med jord, litt over halvveis. Hvert barn skal deretter plassere sin bønne i reagensrør, og dekke den med mer jord. Ved å holde reagensrør i et solrikt sted og vanning av jorda daglig, vil barna kunne observere veksten av bønne anlegget. Som belgfrukter, bønner planter har spiselige frø (som kalles bønner) som vokser i pods. Etter hvert vil disse pods begynne å danne på barnas planter, slik at de kan starte livssyklusen til deres bønner på nytt.

Bananflue livssyklus og Temperaturer

Barn trenger å fange opp ca 20 fruktfluer (delt mellom to krukker) for denne aktiviteten. Ifølge Pest Verden For Kids, kan de oppnå dette ved å stikke noen mashed opp bananer og annen frukt i bunnen av MAS glass, og forlater dem utenfor. En mer avansert teknikk er å rulle opp et stykke papir som en trakt (med en liten åpning) og kile inn i glasset åpningen. Dette vil tillate fluer i, men ikke ut. Hvert barn skal da dekke sine to krukker med tørkepapir, og la dem i en romtemperatur sted for en dag eller to. Dette vil gi fruktfluer en sjanse til å parre seg og legge egg. Barn kan være i stand til å observere egg med et forstørrelsesglass, og vil sikkert være i stand til å se larver når de krype rundt. På dette punktet, bør barn korken sine krukker og la ut de overordnede frukt fluer. De bør da sette en krukke på et varmt sted (for eksempel på toppen av en ovn), og en på et kaldt sted (for eksempel i kjelleren). Barna kan da observere hvor lang tid det tar larvene i hver temperatur sted å utvikle seg til fullvoksne, flyr fruktfluer.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com