Elevrådet valget plakat ideer

June 3

Elevrådet valget plakat ideer


Hvis du kjører for student kontor, så må du få ord ut til dine kolleger at du er på valg. Ikke bare vil du andre studenter til å vite navnet ditt, men også hva du står for og hva du ønsker å oppnå. Ved å bruke valgplakater kan du formidle budskapet ditt og gjøre studenten kroppen med navnet ditt.

Svimlende Phrase Posters

Innhente tillatelse fra rektor eller hensiktsmessig kontor for å henge plakater fra taket i gangen. Deretter oppretter du en rekke plakater med bare noen få ord på hver plakat, svimlende hele meldingen over flere plakater. For eksempel, hvis du ønsket å kommunisere "John Smith for Student råds president," du kan spre dette budskapet over tre forskjellige plakater med "John Smith" på den første plakaten "for" på den andre plakaten og "Student Council President" på tredje plakaten. Også bruke baksiden av plakater for å reversere den meldingen, slik at den kan leses i den andre retningen. Da henger det plakater fra taket i riktig rekkefølge.

Locker Posters

Selv om ideen om en plakat virker "stort" i naturen, du kan også lage små individuelle plakater som kan tapet til hvert skap. På et ark, plassere ditt navn, et bilde av deg selv, din valg slagord og to eller tre ting du ønsker å oppnå for skolen. Deretter kopierer et par hundre av disse sidene. Ved hjelp av dobbelt-stick tape, plassere dem på skole skap morgenen av valget. Ved hjelp av fargerike papir er en annen måte å trekke oppmerksomhet til skap plakater.

Musikk og video

I stedet for å tenke på tegn som et todimensjonalt objekt som kan bare leses, legge til andre komponenter som video og lyd. Etter å ha fått en OK fra rektor eller egnet organ, lage en plakat som følger med en video eller musikk. Du kan skyte video ved hjelp av et videokamera, MP3-spiller med videofunksjonalitet eller til og med telefonen. Videoen skal dekke hvem du er, hva du kjører for og din plattform. Deretter bruke et par bærbare høyttalere og feste dem til en liten skjerm, TV eller berøringsskjerm enhet som vil spille av lyd og video. Sett opp plakaten og video og lyd presentasjon i en student felles område og spille den på en konstant loop. Studentene vil bli naturligvis trukket til video og lyd. Du må kanskje være til stede mens video og musikk spiller for å sikre at ingen tukler med elektronikk.

Halftime Plakat

Hvis sport er en stor avtale i videregående skole, så kan du gjøre et stort inntrykk ved å avsløre din plakat på en sportsbegivenhet. Lag en stor plakat som er på en stor papirrull. Tenk på hvordan cheerleaders lage plakater for fotball eller basketball team å kjøre gjennom under spill. Deretter ved pause, avsløre plakaten foran studentseksjonen. Du kan bruke en venn til å hjelpe deg unspool plakaten. Deretter kan du gi en improvisert tale om hvorfor du kjører, og endringene du ønsker å innføre. Du kan også be hallo å gi deg en plugg ved å spørre fansen i folkemengden for å fokusere sin oppmerksomhet på deg som du avsløre plakaten.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com