Håndverk med Kongler & Fire

September 6

Håndverk med Kongler & Fire


Kongler kan brukes til å lage lage prosjekter som er like lunefull som de er funksjonelle. Bruk dem rundt et bål for å skape stemning, eller plassere dem i en kurv som et hjem dekorasjon som også kan mate peis flammene.

Voksede konglen opptennings

Du kan lage enkle opptennings bruker voksede kongler og oppdrags stearinlys sikker duft oljer og forskjellige farger av fargestifter. Kongler kan dyppes i smeltet parafinvoks som inneholder smeltet fargestifter for et slag av farge. Duft olje kan kjøpes fra mange håndverket forsyne butikkene og brukes til å parfymere de voksede pinecone opptennings.

Flame Endre konglen opptennings

Endre fargen på flammene ved å dyppe kongler i en halv liter varmt vann med en kjemisk du ønsker og deretter la kongler til tørk i opptil tre dager før bruk. Kalium, en salt erstatning, kan produsere fiolett flamme, skaper boraks en gul-grønn flamme farge, og Allum kan lage flammer en levende grønn nyanse. Disse over-the-counter kjemikalier kan være hentet fra de fleste kjøpmenn, og legge til en ny vri på tradisjonelle konglen håndverk.

Advarsel

Bare brenne en pinecone brann starter på et tidspunkt i en passende peis i et godt ventilert område. Veilede barn rundt bålet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com